Au testat, in sfarsit, noul model: "Prin comparatie, Volkswagen-ul este extrem de plictisitor"

Au testat, in sfarsit, noul model: "Prin comparatie, Volkswagen-ul este extrem de plictisitor"
  • Au testat, in sfarsit, noul model
  • "Prin comparatie, Volkswagen-ul este extrem de plictisitor"
Distribuie pe Facebook

Prezentat oficial chiar la inceputul toamnei trecute, respectivul automobil se vinde zilele acestea si pe piata din Romania. La preturi incepand de la doar 23.912 euro.

Trecut de curand, in urma cu mai bine de cinci luni, printr-un proces interesant de intinerire, actualul Peugeot 3008 se remarca numaidecat prin noul design al partii frontale, care-i confera modelului proiectat special pentru a concura cu automobile precum Volkswagen Tiguan un aspect mai SF ca oricand. Nenumarate modificari au fost operate, de asemenea, si la nivelul partii posterioare a caroseriei, in timp ce interiorul continua sa impresioneze prin configuratia cu doua display-uri color, de dimensiuni generoase, si comenzi fizice desenate in stilul clapelor de pian.

Peugeot 3008 facelift

Peugeot 3008 facelift

Daca vine vorba, in schimb, despre gama de motorizari pusa la dispozitia clientilor, principalul punct de atractie consta in sistemul de propulsie plug-in hybrid cu doua motoare electrice, un benzinar de 1.6 litri si undeva in jurul a 300 de cai pe ambele punti, potrivit companiei producatoare.

Noul Peugeot 3008 Facelift se vinde zilele acestea, cel putin pe piata din Romania, la preturi care pornesc de la 23.912 euro. In configuratia de baza, comercializata sub indicativul ACTIVE 1.2 PureTech Turbo S&S, modelul proiectat special pentru a concura cu automobile precum Volkswagen Tiguan ofera o unitate 1.2 turbo cu 130 CP si 230 Nm, asociata unei transmisii manuale cu sase rapoarte. Dotarea standard cuprinde inclusiv jante din aliaj pe 17 inch si climatizare cu reglare automata pe doua zone, conform configuratorului aflat de pe site-ul importatorului local.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Peugeot 3008 facelift
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 28 Ianuarie 2021