Audi TTRS, distractie cu 400 cp pe strazile din Romania

Audi TTRS, distractie cu 400 cp pe strazile din Romania
  • Masina are motor de 2.5 litri cu 5 pistoane
  • Puterea este de 400 cp din fabrica
  • Cutie automata cu dublu ambreiaj si padele la volan
Distribuie pe Facebook

Soferul a condus un Audi TTRS din noua generatie. O masina cu motor 2.5 de 400 cp, tractiune Quattro si performante demne de un supercar. Iata care sunt impresiile de la volan.

Soferul s-a urcat din nou la volanul unei masini speciale. Nu l-am vazut sa conduca vreun Logan sau un VW Lupo, ci doar OZN-uri. Iar acesta este unul din ele. Un Audi TTRS de 400 cp, o masina pe cat de aratoasa, pe atat de rapida. Cutie cu dublu ambreiaj si padele la volan, tractiune Quattro, motor in 5 pistoane de 2.5 litri si o turbina corecta, toate fac din aceasta micuta masina care candva era mai mult pentru femei, un real monstru.

Audi TT RS SoferulAudi TT RS Soferul

Cu Audi TTRS ai un singur scop: sa te bucuri la fiecare metru de sosea de performanta si adrenalina. Nu e cea mai confortabila masina de pe sosea, dar cu siguranta este una foarte rapida. Daca pleci de pe loc cu al sau sistem de launch-control activat, puterea e destul de mare incat sa te bage in scaun si sa nu iti mai revii din acceleratia continua.

Dar mai multe despre aceasta masinuta mica si periculoasa ne spune Soferul in clipul de mai jos. Tu ce parere ai despre masina asta, iti place cum arata si ce stie sa faca?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 11 Martie 2019