BMW spune ca face suta in 4.5 secunde, insa masuratorile arata altceva. Cat de rapid este, de fapt, noul model al bavarezilor

BMW spune ca face suta in 4.5 secunde, insa masuratorile arata altceva. Cat de rapid este, de fapt, noul model al bavarezilor
  • BMW spune ca face suta in 4.5 secunde, insa masuratorile arata altceva
  • Cat de rapid este, de fapt, noul model al bavarezilor
Distribuie pe Facebook

Disponibil la vanzare in schimbul a cel putin 65.986 de euro, respectivul automobil gazduieste sub capota un benzinar cu sase cilindri si 374 de cai putere.

Lansat cu surle si trambite in prima parte a lunii iunie, noul BMW Seria 4 Coupe a reusit sa starneasca nenumarate controverse. In special din pricina formei, dar si dimensiunilor grilei frontale.

In cazul in care meniul tehnic conteaza mai mult decat cel estetic, atunci modelul companiei bavareze reprezinta solutia ideala, mai ales in versiunea de performanta M440i xDrive.

Pus in miscare de un benzinar turbo cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri, respectivul automobil vine cu 374 de cai putere pe ambele punti. Plus cutie automata in dotarea standard.

Asa se face ca sprintul 0 - 96 de kilometri pe ora nu dureaza decat 4.5 secunde, cel putin din punct de vedere oficial, performanta care te face sa uiti complet de noua grila frontala.

Si subliniem "cel putin din punct de vedere oficial", alta fiind situatia pe teren, in lumea reala. Acolo unde versiunea BMW M440i xDrive rezolva ecuatia 0 - 60 mph si in 3.9 sau chiar 3.82 secunde.

Controversatul automobil al companiei bavareze se vinde in Romania la preturi incepand de la 44.863 de euro, in timp ce modelul de 374 de cai putere pleaca de la 65.986 de euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 28 Octombrie 2020