Britanicii au testat noua Dacia Jogger. "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"

Britanicii au testat noua Dacia Jogger. "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"
  • Britanicii au testat noua Dacia Jogger
  • "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la circa 15.390 de euro - potrivit informatiilor de pe site-ul distribuitorului local.

Anuntata in urma cu mai bine de jumatate de an - la inceputul toamnei trecute, prima generatie a masinii comercializate de Dacia sub numele de Jogger a reusit sa impresioneze un intreg continent. Proiectata pentru a inlocui perechea formata din Lodgy si Logan MCV, aceasta masoara 4.55 metri in lungime si poate gazdui pana la sapte persoane - dupa cum precizam inclusiv anterior, cu ocazia lansarii oficiale.

Dacia Jogger - Galerie foto

Dacia Jogger - Galerie foto

Dacia Jogger - Galerie foto

Sub capota, clientii vor fi intampinati - pentru moment, de doua propulsoare turbo, ambele motorizari mizand pe o configuratie cu trei cilindri in linie si o capacitate de 999 de centimetri cubi, marea batalie pentru cumparatori urmand a se da intre un TCe cu 110 CP si un ECO-G cu 100 CP, conform configuratorului local.

Lista cu optiuni se va imbogati - din 2023, dupa cum mentionam anterior, cu ocazia premierei mondiale, cu o varianta hibrida, prima generatie a masinii comercializate de Dacia sub numele de Jogger dispunand, in aceasta aroma, de o unitate aspirata de 1.6 litri, cu patru pistoane, doua motoare electrice si o baterie de 1.2 kWh. Din pacate, cifrele si numerele respectivei versiuni reprezinta o mare necunoscuta.

Disponibila la preturi incepand de la 15.390 de euro - daca vine vorba despre piata din Romania, inlocuitoarea perechii formate din Lodgy si Logan MCV ofera inclusiv trei niveluri diferite de echipare: Essential, Comfort, SL Extreme, fiecare punand la dispozitia pasagerilor un numar de cinci sau sapte locuri, aparent.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (143) Poze Dacia Jogger - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 12 Mai 2022