Cel mai puternic Golf cu tractiune fata din prezent. Uite aici cat de rapid este

Cel mai puternic Golf cu tractiune fata din prezent. Uite aici cat de rapid este
  • Cel mai puternic Golf cu tractiune fata din prezent ofera 290 CP
  • Este vorba despre modelul Volkswagen Golf GTI TCR
  • Hot-hatch-ul nemtilor vine cu o cutie DSG in echiparea standard
Distribuie pe Facebook

Potrivit nemtilor de la Volkswagen, prima suta de kilometri pe ora vine dupa doar 5.6 secunde.

Echipat cu un propulsor turbo de doi litri si 290 de cai putere, primul Golf TCR din istoria Volkswagen este - intamplator ori ba - si cel mai potent Golf cu tractiune fata din prezent. Unde mai pui ca nici performantele oferite nu lasa de dorit.

Ba dimpotriva: multumita cutiei automate cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj care a fost inclusa pe lista cu dotari standard, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza doar 5.6 secunde.

Potrivit nemtilor, viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h, insa poate creste pana la 260 de kilometri pe ora cu limitarea respectiva scoasa. Operatiune care ii va costa in plus pe clienti, potrivit informatiilor publicate anterior.

Si daca tot veni vorba despre costuri, trebuie specificat inca din capul locului ca actualul Volkswagen Golf GTI TCR nu este nici pe departe un automobil ieftin: pleaca de la 43.000 de euro.

Inspirat de modelul care concureaza in TCR, cel mai potent Golf cu tractiune fata din prezent stie cum sa se remarce inclusiv atunci cand vine vorba despre pachetul estetic. Jantele forjate pe 18 inch sunt, de exemplu, oferite in standard.

Distribuie pe Facebook
mai multe