Costa cat un Seria 3, dar ofera cu 110 CP mai mult. Masina care face BMW sa tremure de frica

Costa cat un Seria 3, dar ofera cu 110 CP mai mult. Masina care face BMW sa tremure de frica
  • Noul Genesis G70 porneste in SUA de la 34.900 de dolari
  • Sedanul sud-coreean concureaza cu A4, Seria 3 si C-Class
  • Acesta ofera sub capota doua motorizari turbo pe benzina
Distribuie pe Facebook

Un sistem de tractiune integrala este disponibil in mod optional, pentru aproximativ 2.000 de dolari in plus.

Anuntat inca de la sfarsitul anului 2017, cel de-al treilea automobil din gama diviziei de lux a companiei Hyundai se anunta un rival de temut pentru trio-ul german format din modelele Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class.

Noul Genesis G70, caci el reprezinta subiectul principal al acestui material video, se vinde peste Ocean, pe piata din SUA, la sume incepand de la 34.900 de dolari pentru versiunea 2.0 turbo de 252 CP.

In schimb, varianta de top, care gazduieste in compartimentul motor un V6 twin-turbo de 3.3 litri si 365 CP, porneste de la 43.750 de dolari - cu doar 3.500 de dolari mai mult decat un BMW 330i in patru cilindri si cu 255 CP sub capota.

Exceptand avantajul pretului, cel de-al treilea automobil din gama diviziei de lux a companiei Hyundai se mai poate lauda si cu o larga varietate de dotari oferite in standard, indiferent de nivelul de echipare.

Pana si modelul de baza al gamei Genesis G70 dispune de cutie automata in opt rapoarte, un total de sapte airbag-uri, plus blocuri optice spate cu tehnologie LED, climatizare automata, scaune din piele cu reglare electrica s.a.m.d.

La final, despre noul rival de temut al trio-ului german format din Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class mai trebuie spus si ca impresioneaza inclusiv prin modul in care se conduce, dupa cum urmeaza sa vezi:

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 28 Martie 2019