Daca n-ai bani de Lamborghini Urus, asta e masina TA. Costa cu peste 70.000 de euro mai putin

Daca n-ai bani de Lamborghini Urus, asta e masina TA. Costa cu peste 70.000 de euro mai putin
  • Prima generatie a germanului Audi RS Q8 este disponibila in Romania la preturi de la peste 131.000 de euro
  • Impresionanta masina ofera motorizarea cu opt cilindri in V si tehnologie MHEV pe 48V, de 600 CP
  • Acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza intr-un timp de aproximativ 3.8 secunde
Distribuie pe Facebook

Ofera insa la randul ei o motorizare cu opt cilindri in V, la care se adauga un timp mai mic de patru secunde pentru acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania, la preturi incepand de la putin peste 131.000 de euro, prima generatie a germanului Audi RS Q8 este genul de masina care stie cum sa impresioneze. Iar aici nu ne referim neaparat la spoilerele agresiv stilizate sau aripile laterale proeminente, ce gazduiesc jante de pana la 23".

Atractia principala o reprezinta, fara doar si poate, motorizarea cu opt cilindri in V si tehnologie MHEV pe 48V, proiectata pentru a livra o serie de valori maxime sinonime cu 600 CP si 800 Nm.

Cuplata la o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala cu vectorizare a cuplului, aceeasi unitate TFSI de patru litri promite sa propulseze primul Audi RS Q8 din istorie de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de numai 3.8 secunde. Viteza de top este limitata electronic la 250 sau 305 km/h.

Iar vestile bune nu se opresc aici: super-masina companiei germane se mai poate lauda si cu suspensie adaptiva pe aer, discuri carbon-ceramice ori sistem de diretie integrala, unele in mod optional.

Pe piata din Romania, prima generatie a lui Audi RS Q8 dispune in standard inclusiv de blocuri optice cu tehnologie LED, plus instrumente de bord digitale. Fara costuri suplimentare mai sunt oferite, de asemenea, si instalatia audio dezvoltata de Bang & Olufsen ori tapiteria realizata dintr-o combinatie de piele si Alcantara.

Vopseaua metalizata, asistentul pentru vedere pe timp de noapte, dar si afisajul pe parbriz, trapa panoramica ori functia Soft Close pentru portiere, de exemplul, sunt disponibile doar contracost.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 7 Aprilie 2020