Daca nu vrei s-auzi de Mercedes sau BMW, asta e masina ta. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"

Daca nu vrei s-auzi de Mercedes sau BMW, asta e masina ta. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
  • Daca nu vrei s-auzi de Mercedes sau BMW, asta e masina ta
  • Pe piata din Romania, preturile pornesc de la putin peste 49.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la putin peste 49.000 de euro, cu versiunea de baza oferind o motorizare diesel de doi litri si ~204 CP.

Prezentata publicului larg inca din toamna anului 2016 si trecuta, de curand, printr-un binemeritat facelift, cea mai recenta iteratie a gamei comercializate sub numele de Audi Q5 pare sa reprezinte optiunea ideala pentru clientii care nu vor sa auda - din diferite motive - de Mercedes GLC sau BMW X3. Disponibila, la vanzare, pentru o suma minima de 49.091 de euro, respectiva masina a pregatit, in configuratia de baza, o initate diesel cu patru cilindri in linie, capacitatea de doi litri si tehnologie mild-hybrid.

Audi Q5 facelift

Cuplata la o cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, motorizarea in cauza livreaza rotilor de pe ambele punti un set de valori maxime format din (pana la) 204 CP si 400 de Newton-Metri, astfel ca sprintul de la 0 la 100 km/h dureaza 7.6 secunde.

In varianta cu facelift, aceeasi gama cunoscuta sub denumirea de Audi Q5 urmeaza sa-si intampina clientii si alaturi de un V6 TDI cu tehnologie MHEV, de trei litri si 286 CP. Lista cu optiuni la nivel de unitati continua cu un benzinar cu patru cilindri in linie, capacitatea de doi litri si - din nou - tehnologie mild-hybrid, ce dezvolta 265 de cai putere.

Masina proiectata pentru a concura impotriva unor produse ca Mercedes GLC sau BMW X3 se mai vinde, pe piata din Romania, si alaturi de un sistem PHEV cu 299 CP si 450 de Newton-Metri, si intr-o versiune de performanta SQ5 V6 TDI de trei litri si 341 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 31 Martie 2021