Design-ul il recomanda ca fiind cel mai stilat sedan din clasa mare. Dar se si conduce la fel de bine precum arata?

Design-ul il recomanda ca fiind cel mai stilat sedan din clasa mare. Dar se si conduce la fel de bine precum arata?
  • Noul Volvo S90 a fost prezentat oficial in primavara acestui an
  • Automobilul suedez impresioneaza in special cu design-ul din dotare
  • Clientii vor avea la dispozitie numai motorizari I4 de doi litri
Distribuie pe Facebook

Urmatoarele trei materiale video iti vor raspunde la absolut toate curiozitatile pe care le ai cu privire la noul Volvo S90, de la cum arata si pana la cum se conduce.

Intreaba pe oricine vrei si iti va spune ca este cel mai stilat sedan din clasa mare. Dar noul Volvo S90 nu inseamna doar eleganta si rafinament, ci si tehnologii de ultima ora - vezi, de exemplu, ecranul tactil cu pozitionare verticala de la nivelul consolei centrale..

Noul Volvo S90 mai inseamna si curaj sau inovatie, automobilul suedez fiind singurul din segmentul E - in care mai concureaza modele precum Audi A6, BMW Seria 5, Mercedes E-Class, dar si Jaguar XF ori Lexus GS, care ofera exclusiv motorizari in patru cilindri, de doi litri.

Dar nimic din toate aceste elemente nu conteaza daca noul Volvo S90 nu reuseste sa se ridice la asteptarile create atunci cand vine vorba despre modul in care se conduce sau spatiul pe care il pune la dispozitia pasagerilor sai, atat la interior, cat si in portbagaj.

Asadar, este momentul adevarului. Momentul in care aflam daca noul Volvo S90 reprezinta doar un accesoriu premium, care impresioneaza prin design-ul, respectiv specificatiile din dotare, sau avem de-a face cu un automobil reusit din absolut toate punctele de vedere.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 11 Noiembrie 2016