Doar unul poate iesi invingator din aceasta comparatie. Sa fie X2-ul, XC40-ul sau Jaguar-ul E-Pace?

Doar unul poate iesi invingator din aceasta comparatie. Sa fie X2-ul, XC40-ul sau Jaguar-ul E-Pace?
  • X2-ul este cel mai sportiv dintre cele trei
  • Masina Anului 2018 in Europa este cea mai confortabila
  • E-Pace este cel mai greu
Distribuie pe Facebook

Cei de la Carbuyer au realizat un test comparativ cu BMW X2, Volvo XC40 si Jaguar E-Pace. Modelul bavarez este cel mai sportiv dintre cele trei, Masina Anului 2018 in Europa este cea mai confortabila iar E-Pace-ul...afli din clipul video de mai jos.

Daca esti in cautarea unui SUV de dimensiuni mici si nu stii ce sa alegi dintre BMW X2, Volvo XC40 sau Jaguar E-Pace, testul comparativ realizat de cei de la Carbuyer este perfect pentru tine.

Asa cum am spus si atunci cand l-am condus, BMW-ul X2 este un SUV neconventional, cu un comportament sportiv, o garda la sol destul de coborata, dar cu un interior destul de plictisitor. Modelul bavarez sta destul de rau si la spatiul pentru pasagerii in spate daca il compari cu celelalte doua modele din clip.

De cealalta parte, Volvo XC40 castiga puncte in plus la capitolul confort si este cel mai incapator dintre cele trei. Pana la urma vorbim de Masina Anului 2018 in Europa.

Jaguar-ul E-Pace, cel de-al treilea si cel mai mic crossover din oferta britanicilor se situeaza undeva la mijloc. Este sportiv si confortabil in acelasi timp, este mai incapator decat BMW-ul dar nu intrece XC40-ul si este cel mai greu dintre cele trei modele.

Aceste lucruri, dar si altele, afli din clipul video de mai jos.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 14 Noiembrie 2018