Este inceputul unei noi ere. Nemtii ofera pentru prima data in Europa masina asta! "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"

Este inceputul unei noi ere. Nemtii ofera pentru prima data in Europa masina asta! "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
  • Este inceputul unei noi ere
  • Nemtii ofera pentru prima data in Europa masina asta!
  • "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la circa 57.100 de euro, potrivit configuratorului prezent pe site-ul importatorului local.

Anuntata in urma cu mai bine de 90 de zile - inca din prima jumatate a toamnei anului 2021, mult anticipata versiune europeana a masinii oferite de Mercedes sub denumirea de EQB se numara printre putinele electrice disponibile, de asemenea, si intr-o configuratie cu trei randuri de scaune, plus sapte locuri. Varianta pe baterii a gamei GLB, noua compacta a constructorului cu din Stuttgart masoara aproape 4.7 metri in lungime, pe cand valoarea caracteristica ampatamentului urca pana la pragul de 2.829 de mlimetri, aparent.

Mercedes EQB - Versiunea europeana

Mercedes EQB - Versiunea europeana

Sub capota, clientii vor descoperi un sistem de propulsie format din doua motoare, cate unul pentru fiecare punte in parte, marea batalie urmand a se da intre un EQB 300 4MATIC cu 228 de cai si 390 de Newton-Metri si un EQB 350 4MATIC cu 292 de cai si 520 de Newton-Metri, dupa cum precizam si anterior, la momentul lansarii.

Fisa cu specificatii tehnice continua cu o baterie cu o capacitate de 66.5 kWh, mult anticipata versiune europeana a masinii oferite de Mercedes sub denumirea de EQB promitand sa parcurga undeva in jurul a 420 de kilometri cu un singur plin de energie electrica. Daca vine vorba, in schimb, despre durata de incarcare, noua compacta a constructorului din Stuttgart are nevoie, conform primelor informatii si detalii puse la dispozitia publicului larg, dar si brosurii oficiale, de putin peste 30 de minute pentru a bifa intervalul 10 - 80%,

Daca mai era nevoie, inca o data, de precizat, nota de plata caracteristica pietei din Romania porneste de la 57.100 de euro, varianta de baza dispunand, in standard, si de faruri cu LED, de jante pe 18 inch, tapiterie din stofa si piele sintetica, camera pentru marsarier, ceasuri de bord digitale, sistem de infotainment MBUX etc.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (40) Poze Mercedes EQB - Versiunea europeana
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 17 Decembrie 2021