Este primul sau test de acceleratie. Uite cat de rapid ajunge noul MEGANE RS la 100 de km/h

Este primul sau test de acceleratie. Uite cat de rapid ajunge noul MEGANE RS la 100 de km/h
  • Renault a lansat noul Megane RS la finalul anului trecut
  • Masa totala a crescut pana la 1.450 de kilograme
  • Unitatea turbo de 1.8 litri dezvolta 280 de cai si 390 Nm cuplu
Distribuie pe Facebook

Noul Megane RS este privit ca fiind cel mai puternic Renault (de serie) din istorie. Lansat anul trecut, hot-hatch-ul este supus acum primului sau test de acceleratie. Daca vrei sa vezi cat de rapid ajunge acesta la 100 de km/h urmareste clipul video de mai jos.

Lansat la finalul anului trecut, Renault Megane RS este cel mai nou membru al familiei hot-hatch-urilor. Primele exemplare se pregatesc sa ajunga deja pe strazi, astfel ca a venit momentul sa vedem compacta de performanta la treaba.

Odata cu noua generatie, Megane RS a trecut la configuratia de caroserie cu cinci usi, ceea ce a dus la o crestere a masei totale pana la 1.450 de kilograme. Pentru a o compensa oarecum, francezii au pus sub capota un propulsor turbo de 1.8 litri, care transmite exclusiv puntii fata 280 de cai putere si 390 Nm cuplu.

Cum se traduc toate aceste cifre pe asfalt, vezi in clipul video de mai jos. Insa inainte sa-i dai play, mai trebuie sa stii ca producatorul din Hexagon sustine ca noul sau hot-hatch atinge 100 de km/h in 5,8 secunde. Asa o fi?

Distribuie pe Facebook
mai multe