Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, Duster isi pierde toti clientii

Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, Duster isi pierde toti clientii
  • Face masinile Dacia sa para din secolul trecut
  • Daca de maine se vinde si in Romania, Duster isi pierde toti clientii
Distribuie pe Facebook

Printre echipamentele puse la dispozitia clientilor se numara inclusiv un sistem de infotainment cu display tactil de 10.25 inch.

Ultima parte a anului 2021 marcheaza debutul unei noi masini accesibile pe piata din China, produsul comercializat sub denumirea de Wuling Asta remarcandu-se - in special, prin pretul de vanzare. Cuprins intre echivalentul - in dolari americani, a 11.000 si 15.000.

Caracterizata de o lungime de aproape 4.6 metri, respectiva reteta este animata de un motor turbo cu patru cilindri in linie, de 1.5 litri si 147 de cai.

Wuling Asta

Wuling Asta

Aceeasi fisa cu specificatii tehnice mai cuprinde - in functie de nivelul de echipare, si o transmisie manuala sau una automata, cu variatie continua. Performantele in linie dreapta - precum proba 0 - 100 de kilometri pe ora sau viteza maxima, raman un mare mister.

Daca vine vorba, in schimb, despre dotarea disponibila, din peisaj nu lipseste nici sistemul de infotainment cu display tactil de 10.25 inch, evident.

Masina comercializata sub denumirea de Wuling Asta a mai pregatit - printre altele, si instrumente de bord digitale. Plus incarcare wireless a telefonului mobil, lumini ambientale, bancheta spate reglabila si, nu in ultimul rand, diferite detalii realizate sub forma de carouri.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Wuling Asta
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 19 Octombrie 2021