Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, Duster isi pierde toti clientii

Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, Duster isi pierde toti clientii
  • Face masinile Dacia sa para din secolul trecut
  • Daca de maine se vinde si in Romania, Duster isi pierde toti clientii
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un display central de 15.6 inch - ce poate fi rotit atat pe verticala, cat si pe orizontala.

Se remarca in special prin farurile cu detalii de culoare albastra - insotite, in acelasi timp, de o banda iluminata si un ornament argintiu, insa nici insertiile neobisnuite de la nivelul montantilor C ori stopurile unite, mai mult sau mai putin surprinzator, cu doua elemente diferite, din nou, nu vor trece tocmai neobservate. Ba din contra - se poate spune.

De cealalta parte a portierelor, reteta caracteristica masinii comercializate de BYD sub numele de Yuan Plus - caci despre ea este vorba, cuprinde inclusiv un display central de 15.6 inch, ce se roteste la simpla apasare a unui buton.

Totodata, din peisaj nu lipsesc - deloc surprinzator, nici ceasurile de bord digitale si configurabile, in timp ce gurile de ventilatie - precum si alte componente, au salile de fitness ca sursa principala de inspiratie. Ulterior - sau poate anterior, de ce nu, pasagerii vor descoperi si cateva accesorii inspirate de o chitara, capabile sa scoata anumite sunete.

Disponibila in schimbul unei sume ce porneste de la echivalentul a 18.500 de euro, nonconformista creatie va mai pune la dispozitia clientilor sai si un motor electric - ce dezvolta peste 200 de cai putere si aproximativ 310 Newton-Metri.

Prin urmare - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp deloc neglijabil - de 7.3 secunde, pe cand bateria, ce vine cu o capacitate de 50 sau 60 kWh, in functie de preferinte cumparatorilor, promite sa asigure o autonomie maxima de pana la 510 kilometri. Aparent.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 23 Februarie 2022