Ferrari LaFerrari: Primele teste cu supercarul italian de 963 CP si 1.2 milioane euro

Ferrari LaFerrari: Primele teste cu supercarul italian de 963 CP si 1.2 milioane euro
  • Noul Ferrari LaFerrari a fost lansat in cursul anului trecut
  • Modelul ofera un tren de propulsie hibrid, cu 963 cai putere
  • Supercarul italian are un pret de pornire de 1.2 milioane euro
Distribuie pe Facebook

Dragi prieteni, iubitori de supercaruri din intreaga lume, asteptarea a luat sfarsit. Noua nava amiral a italienilor de la Ferrari, extremul LaFerrari, a ajuns in cele din urma pe mainile presei de specialitate, primele concluzii fiind dintre cele mai pozitive. Nu ca ne-am fi astept la altceva...

Inainte insa de a vedea si afla cum se descurca succesorul legendarului atat pe pista companiei de la Fiorano, cat si in imprejurimile orasului Maranello, tinem sa reamintim ca propulsia sa este asigurata de un motor V12 aspirat de 6.3 litri si 800 CP, oferit in compania unui motor electric ce furnizeaza alti 163 CP.

Drept urmare, atunci cand functioneaza la capacitate maxima, noul si impresionantul Ferrari LaFerrari pune la dispozitia celui aflat la volan nu mai putin de 963 de cai putere, valori arhisuficiente pentru ca acceleratia de la 0 la 300 de kilometri pe ora sa se realizeze in fix 15 secunde.

Deloc surprinzator, noua nava amiral a constructorului italian se descurca la fel de bine si atunci cand vine vorba de performantele obtinute pe circuit, timpul de aproximativ 1 minut si 20 de secunde - mai bun cu circa 5 secunde comparativ cu cel obtinut de legendarul Enzo, reprezentand o prima dovada in acest sens.

Asadar, acestea fiind spuse, sa trecem direct la primele teste video realizate in compania noului Ferrari LaFerrari. Nu inainte insa de a reaminti si de elementele aerodinamice active, de transmisia automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, de suspensia dotata cu amortizoare magnetoreologice si, nu in ultimul rand, de sistemul dotat cu discuri ceramice, ce masoara 398, respectiv 380 milimetri, ascuns intr-un set de jante pe 19, respectiv 20 de inci - fata / spate.

Bonus Video: Drifturi in slow-motion cu Ferrari LaFerrari

Distribuie pe Facebook
mai multe