I se va spune si Porsche-le saracului. Daca n-ai bani de Cayenne Coupe, asta e masina ta. Cum arata in realitate

I se va spune si Porsche-le saracului. Daca n-ai bani de Cayenne Coupe, asta e masina ta. Cum arata in realitate
  • I se va spune si Porsche-le saracului
  • Daca n-ai bani de Cayenne Coupe, asta e masina ta
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un benzinar turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri promite sa livreze rotilor pana la 233 de cai. Plus 390 Nm.

Anuntata in urma cu aproximativ cinci luni, inca din ultima jumatate a toamnei anului 2020, cea mai noua masina a companiei Changan cu sediul in China pare sa reprezinte optiunea ideala pentru persoanele care isi doresc, dar nu isi (si) permit un Porsche Cayenne Coupe. Botezata mai mult sau mai putin sugestiv UNI-K, gama cu pricina...

... ia forma unui SUV cu alura de Coupe, daca mai era necesara o precizare precum aceasta, ce iese in evidenta inclusiv prin partea frontala dramatic stilizata si aripile laterale bine conturate. Acompaniate in partea din spate a caroseriei de o pereche de stopuri unite cu o banda iluminata de LED-uri si un spoiler cu difuzor masiv.

Evacuarea cvadrupla si jantele pe 21 de inch completeaza lista principalelor atractii exterioare, in timp ce reteta specifica departamentului interior cuprinde un set din trei display-uri color, pozitionat imediat deasupra volanului cu partile inferioare si superioare plate. Un al patrulea ecran, destinat sistemului de infotainment, vine in centrul bordului.

Daca discutia se muta catre aspectul tehnic al gamei Changan UNI-K, ei bine... noua masina a pregatit, aparent, un benzinar turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri. Valorile maxime urca pana la 233 de cai, plus 390 Nm, insa compania cu sediul in China nu a oferit niciun fel de informatie cu privire la performante.

Respectiva afirmatie nu este valabila, in schimb, si in cazul notei de plata. Care, se pare, porneste de la (echivalentul a) 23.000 de dolari pentru versiunea cu tractiune fata, respectiv 28.000 de dolari pentru varianta cu tractiune integrala in echiparea standard - o nimica toata in comparatie cu pretul de vanzare specific unui Porsche Cayenne Coupe.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 29 Martie 2021