I se va spune si Porsche-le saracului. Daca n-ai bani de Cayenne Coupe, asta e masina ta

I se va spune si Porsche-le saracului. Daca n-ai bani de Cayenne Coupe, asta e masina ta
  • I se va spune si Porsche-le saracului
  • Daca n-ai bani de Cayenne Coupe, asta e masina ta
Distribuie pe Facebook

O motorizare turbo de doi litri, cuplata la un sistem de tractiune integrala, reprezinta principala atractie din punct de vedere tehnic.

Disponibila la vanzare, pe piata din Romania, la preturi incepand de la putin peste 86.200 de euro, versiunea Coupe a noului Porsche Cayenne se numara printre cele mai scumpe SUV-uri ale planetei. Dar daca ai avea sansa sa cumperi o masina similara pentru echivalentul a numai 27.000 de dolari?

Solutia respectiva se numeste Changan Uni-K si vine tocmai din China, astfel ca vei intalni inclusiv elemente inspirate, de exemplu, de Hyundai Nexo, dupa cum este cazul partii frontale, sau Jaguar E-Pace - vezi cum arata profilul lateral.

Changan Uni-K

Aceeasi reteta specifica departamentului exterior mai cuprinde si jante din aliaj cu diametrul de pana la 21 de inch, plus manere escamotabile pentru portiere. Nu lipsesc din meniu nici aripile proeminente, trapa panoramica cu actionare electrica, blocurile optice cu tehnologie LED sau evacuarea cvadrupla.

Compania din spatele masinii comercializate sub denumirea de Changan Uni-K nu a publicat nicio fotografie interioare pana la momentul de fata, insa este de asteptat ca pachetul respectiv sa cuprinda inclusiv doua display-uri color.

In ceea ce priveste partea tehnica, SUV-ul chinezesc cu alura de Coupe mizeaza pe o motorizare turbo de doi litri si un sistem de tractiune integrala. Valorile maxime reprezinta una dintre marile necunoscute ale zilei de astazi, cu mentiunea ca presa de specialitate anticipeaza un total de 229 CP si 360 Nm.

Changan Uni-K

Changan Uni-K

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Changan Uni-K
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Octombrie 2020