In off-road cu cel mai scump SUV de serie din lume. Cum se descurca noul Rolls-Royce Cullinan

In off-road cu cel mai scump SUV de serie din lume. Cum se descurca noul Rolls-Royce Cullinan
  • Americanii de la CNN au dus noul Cullinan pe teren accidentat
  • Primul SUV de la Rolls Royce poate fi comandat si in Romania
  • Costa de la 315.000 de euro in sus
Distribuie pe Facebook

Americanii de la CNN au testat noul Rolls-Royce Cullinan, dar nu pe vreun bulevard scump din Beverly Hills ci pe teren accidentat in statul Wyoming. Cel mai scump SUV din lume poate fi comandat si in Romania.

Cullinan este primul SUV din istoria Rolls-Royce si, momentan, cel mai scump SUV de serie din lume. Rafinamentul si luxul sunt doua dintre caracteristicile sale de baza, dar la origini vorbim pana la urma despre un SUV, un vehicul cu garda inalta la sol care nu ar trebui sa se fereasca de putin noroi.

Si nici nu o face, dupa cum ne demonstreaza testul realizat de catre americanii de la CNN. Acestia au dus modelul britanic in muntii din statul Wyoming si au descoperit ca acest Cullinan se adapteaza foarte bine in orice conditii.

Jurnalistul vorbeste si despre partile mai putin bune ale acestui model, una dintre ele fiind insonorizarea habitaclului. De obicei, Rolls-Royce pune foarte mult accent pe acest detaliu, dar in cazul lui Cullinan au avut alte prioritati.

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, primul SUV din istoria constructorului britanic de automobile poate fi comandat si in Romania. Pretul de pornire pentru mastodontul de peste 2 tone este de 315.350 de euro iar livrarile incep in prima parte a anului viitor.

Distribuie pe Facebook
mai multe