Limuzina care face Mercedes sa tremure. "Interiorul e peste cel de S-Class"

Limuzina care face Mercedes sa tremure. "Interiorul e peste cel de S-Class"
  • Un nou Audi A8 a debutat oficial in vara anului trecut
  • Limuzina germana ofera momentan doar un motor V6 TDI
  • Modelul a fost lansat in Romania la preturi de la 92.366 euro
Distribuie pe Facebook

Dezvelita oficial la mijlocul anului trecut, cea de-a patra generatie a modelului Audi A8 este o adevarata minune a tehnologiei. Si nu numai.

Grila frontala de dimensiuni mai mult decat generoase si blocurile optice unite in partea posterioara cu banda de LED-uri. Sunt principalele elemente de atractie atunci cand vine vorba despre exteriorul noului Audi A8.

Fiinda insa o limuzina de lux, interiorul este cel care conteaza cu adevarat. Iar concurentul modelului Mercedes S-Class straluceste la acest capitol, atat prin prisma materialelor oferite, cat si datorita pachetului tehnologic disponibil.

Si daca tot discutam despre echipamente si dotari, automobilul companiei din Ingolstadt impresioneaza in special prin configuratia cu doua ecrane la nivelul consolei centrale. Astfel se explica si disparitia butoanelor fizice.

De altfel, un display urias regasim si in spatele volanului multifunctional. Acesta incorporeaza celebrul sistem Virtual Cockpit, ceea ce inseamna instrumente de bord digitale si configurabile... in moduri nemaivazute pana acum.

Pe plan tehnic, noul Audi A8 este disponibil - cel putin la momentul de fata, doar intr-o singura configuratie. Cu motor V6 TDI de trei litri si 286 de cai putere, o cutie automata in opt rapoarte si tractiunea intregrala quattro.

Cat despre pretul de achizitie, concurentul modelului Mercedes S-Class porneste pe piata din Romania de la 92.366 de euro. Versiunea cu ampatament marit este mai scumpa cu aproape 6.700 de euro si pleaca de la 99.050 de euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 2 Iulie 2018