Mai tare decat un Golf 8? "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"

Mai tare decat un Golf 8? "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
  • Mai tare decat un Volkswagen Golf 8?
  • "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
Distribuie pe Facebook

In Romania, preturile pornesc de la doar 17.090 de euro, potrivit configuratorului aflat pe site-ul importatorului local.

Lansat cu surle si trambite chiar la sfarsitul lunii ianuarie, cel mai recent Leon din istoria SEAT foloseste celebra platforma MQB a Grupului Volkswagen si se remarca printr-un exterior familiar, cu farurile alungite, grila supradimensionata a radiatorului, dar si capota cu nervuri a motorului sau banda iluminata ce uneste blocurile optice posterioare numarandu-se printre principalele atractii.

De cealalta parte a portierelor, la interior, pasagerii vor descoperi numeroase elemente moderne, plus tehnologii de ultima ora, inclusiv o configuratie cu doua display-uri color la nivelul panoului de bord - dintre care unul destinat afisarii instrumentelor digitale, daca mai era cumva nevoie de precizat.

Oferit la vanzare in schimbul unui pret de pornire de doar 17.090 de euro, cel putin atunci cand vine vorba despre piata din Romania, noul Leon 4 promite o gama variata de motorizari turbo pe benzina (TSI) si motorina (TDI), cu capacitati cilindrice de pana la doi litri si 150 de cai putere, dar si diferite sisteme de propulsie micro-hibrid (eTSI), potrivit configuratorului aflat pe site-ul importatorului local.

Este insa indeajuns pentru ca persoanele aflate in cautarea unei compacte sa uite pur si simplu de existenta legendarului Volkswagen Golf - ei bine, raspunsul la aceasta intrebare il vom afla chiar din urmatorul material video, care include un test lung de peste 16 minute al recent lansatului SEAT.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 30 Iunie 2020