Masina care face Mercedes sa tremure. Se bate cu S-Class, dar costa de aproape doua ori mai putin

Masina care face Mercedes sa tremure. Se bate cu S-Class, dar costa de aproape doua ori mai putin
  • Kia a lansat o noua generatie a limuzinei K900
  • Modelul sud-coreeana propune o gama larga de dotari de lux
  • Clientii vor avea de ales intre unitati V6 si V8
Distribuie pe Facebook

Clientii au de ales intre trei unitati cu sase cilindri in V si un propulsor V8 cu capacitatea de cinci litri. Toate motorizarile sunt pe benzina.

Este aproape la fel de luxoasa precum un Mercedes S-Class si ofera echipamente comparative, insa costa de aproape doua ori mai putin decat varianta de baza a limuzinei germane.

Lansata pe piata in urma cu aproximativ o jumatate de deceniu, Kia K900 duce mai departe traditia masinilor sud-coreene de top si se pregateste sa isi intampine clientii intr-o noua generatie.

Reteta originala a fost imbunatatita radical, situatie care se observa cel mai bine la nivelul dotarilor disponibile: instrumentele de bord digitale reprezinta doar un exemplu in acest sens.

Urmatoarea generatie a limuzinei sud-coreene Kia K900 mai propune, de altfel, si afisaj pe parbriz, iluminare ambientala, plus display tactil de 12.3 inch pentru sistemul de infotainment.

Incarcarea wireless pentru telefonul mobil, instalatia audio cu pana la 17 difuzoare sau ceasul desenat de Maurice Lacroix completeaza la randul lor lista punctelor principale de atractie.

Sub capota, dupa cum precizam si anterior, noua Kia K900 mizeaza pe o varietate mare de benzinare, dintre care trei cu sase cilindri in V si una de tip V8, cu capacitatea de cinci litri.

Printre acestea se numara si unitatea montata de sud-coreeni pe versiunea de top a modelului Stinger, care dezvolta aproximativ 370 CP: suficient pentru un 0 - 100 km/h in <5 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 18 Mai 2018