Masina care ii poate pune mari probleme lui Volkswagen Passat. "Primesti extrem de multe pentru banii platiti"

Masina care ii poate pune mari probleme lui Volkswagen Passat. "Primesti extrem de multe pentru banii platiti"
  • Cea de-a doua generatie a modelului Opel Insignia straluste in ultimul test realizat de publicatia Carwow
  • Masina germana de clasa medie pare sa aiba tot ce ii trebuie pentru a-i pune probleme Volkswagen-ului Passat
Distribuie pe Facebook

In Romania, preturile de vanzare pornesc de la putin peste 21.000 de euro, iar clientii au de ales dintre numeroase motorizari pe benzina si motorina.

Anuntata in urma cu mai bine de un an si jumatate, in vara lui 2017, cea de-a doua generatie a modelului Opel Insignia pare sa fi intrat intr-un con de umbra. Chiar si asa, masina proiectata pentru a concura impotriva unor nume precum Volkswagen Passat ramane in continuare una dintre alegerile inteligente ale amatorilor de berline.

Este concluzia ultimului test realizat de publicatia Carwow, care s-a declarat surprinsa de raportul oferta / pret. Si daca tot veni vorba despre acest aspect, nota minima de achitat pentru versiunea de baza comercializata pe piata din Romania se ridica la 21.158 de euro, iar motorizarea ascunsa sub capota este un benzinar 1.5 turbo.

Cat despre dotarea standard, aceasta include lumini de zi si stopuri cu tehnologie LED, geamuri fata si spate cu actionare electrica, dar si aer conditionat manual. Fara costuri suplimentare sunt oferite, de asemenea, si instalatia audio cu sapte difuzoare, bancheta spate rabatabila ori sistemul de franare autonoma, de exemplu.

Asemeni concurentei directe - printre care se numara si Volkswagen Passat, cea de-a doua generatie a modelului Opel Insignia este vanduta pe piata din Romania in diferite variante de propulsie si niveluri de echipare. Drept urmare, preturile de achizitie - inainte de bifarea optionalelor, pot ajunge si la sume mai mari de 35.000 de euro.

Revenind la testul publicatiei Carwow, iata detaliile cu care masina comercializata in Marea Britanie sub sigla Vauxhall a reusit sa impresioneze, dar si punctele mai putin tari:

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 10 Ianuarie 2019