Masina care le da fiori nemtilor. "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"

Masina care le da fiori nemtilor. "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"
  • Masina care le da fiori nemtilor
  • "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare aspirata cu opt cilindri in V si capacitatea de cinci litri livreaza rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 464 de cai putere. Plus 530 de Newton-Metri.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 12 luni, la sfarsitul toamnei anului 2019, mult anticipata versiune decapotabila a primei game Lexus LC stie cu siguranta cum sa se remarce. Lansata pentru a concura impotriva unor produse precum BMW Seria 8 Convertible, impresionanta masina a japonezilor se remarca numaidecat prin design-ul SF al caroseriei in doua portiere.

Lista atractiilor principale continua, cel putin la nivel de design exterior, cu plafonul retractabil din material textil, care are nevoie de doar 15 secunde pentru a se face nevazut. Lasand, astfel, la vedere, in toata splendoarea sa, interiorul pentru patru persoane si ale sale forme atractive.

Mult anticipata varianta comercializata de Lexus sub denumirea de LC Convertible a pregatit cateva surprize inclusiv in compartimentul motor, acolo unde clientii vor descoperi o motorizare aspirata cu opt cilindri in V. Este vorba, mai precis, despre un V8 de cinci litri si aproximativ 464 de cai putere, oferit de masina japonezilor in compania unei transmii automate cu zece trepte de viteza.

Daca vine vorba, in schimb, despre nota de plata, aceasta porneste, cel putin pe piata din Marea Britanie, de la peste 90.000 de lire sterline. Echiparea standard cuprinde faruri cu LED, tapiterie din piele, jante pe 20 inch, instalatie audio cu 12 difuzoare, scaune fata incalzite si ventilate.

Distribuie pe Facebook
mai multe