Masina care sfideaza legile fizicii. Cantareste peste 2.000 de kilograme, dar face suta in mai putin de 3.1 secunde

Masina care sfideaza legile fizicii. Cantareste peste 2.000 de kilograme, dar face suta in mai putin de 3.1 secunde
  • Masina care sfideaza legile fizicii
  • Cantareste peste 2.000 de kilograme, dar face suta in mai putin de 3.1 secunde
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu un timp de doar 11.23 secunde pentru sfertul de mila.

Prezentata publicului larg chiar la inceputul verii trecute, cea mai noua iteratie a gamei comercializate de Mercedes sub denumirea de AMG E 63 este o adevarata bestie. Acompaniata de o motorizare V8 bi-turbo, de patru litri si 612 CP in varianta de top S, aceasta are nevoie de aproximativ 3.4 secunde pentru a rezolva problema acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora, conform primelor informatii si detalii oficiale.

Mercedes E63 AMG Facelift - Galerie Foto

Daca este, bineinteles, sa dam crezare afirmatiilor companiei producatoare, a carei masina cu o transmsie automata in noua rapoarte si sistem inteligent de tractiune integrala in standard porneste in Romania de la suma de 133.070 de euro, potrivit configuratorului local.

In realitate insa, situatia sta un pic diferit, la modul bun. Scoasa, de curand, in teste, cea mai noua iteratie a gamei comercializate de Mercedes sub denumirea de AMG E 63 S a reusit sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de numai 3.09 secunde si, totodata, sa parcurga sfertul de mila in circa 11.23 secunde, cu toate ca are o greutate de 2.010 kilograme, reiese din fisa cu specificatii de ordin tehnic.

Aceeasi impresionanta masina a pregatit cateva surprize placute si in plan stilistic, acolo unde se remarca in special prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, livrate alaturi de aripi laterale proeminente si jante din aliaj supradimensionate, un volan cu parte inferioara plata etc.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (51) Poze Mercedes E63 AMG Facelift
mai multe