Merita toata atentia ta. Test detaliat cu noul Volkswagen Golf

Merita toata atentia ta. Test detaliat cu noul Volkswagen Golf
  • Premiera oficiala a noului Volkswagen Golf a avut loc la sfarsitul anului trecut
  • Versiunea imbunatatita a compactei germane propune inclusiv control prin gesturi
  • Clientii vor avea la dispozitie motorizari turbo cu pana la 310 cai putere sub capota
Distribuie pe Facebook

Versiunea imbunatatita a compactei germane a intrat in vizorul presei britanice de specialitate.

La sfarsitul anului trecut, cea de-a saptea generatie a modelului Volkswagen Golf a primit un binemeritat facelift. Dupa cum precizam si la momentul respectiv, compacta germana se bucura acum inclusiv de instrumente digitale de bord sau comenzi prin gesturi.

Numeroase imbunatatiri au fost operate, de asemenea, si la nivelul sistemelor de siguranta activa. Franarea autonoma de urgenta, de exemplu, detecteaza mai nou si pietonii, in timp ce tehnologia Traffic Jam Assist... ei bine, poate prelua si directia masinii, la cererea soferului.

In ceea ce priveste gama de motorizari, recent lansatul Golf Facelift anunta pana la 310 de cai putere sub capota. Versiunea de baza a compactei Volkswagen este pusa in miscare, in schimb, de un benzinar turbo in numai trei cilindri, de un litru si 85 CP.

Pentru cei care prefera motorizarile turbodiesel, automobilul german porneste la drum cu un 1.6 TDI de 115 cai putere. Exista insa si varianta unui 2.0 TDI cu 150 CP in cazul 'modelului' standard, pe cand GTD-ul propune un total de 184 de cai putere.

Dar, desigur, toate aceste noutati nu mai reprezinta deja niciun secret pentru nimeni. Drept urmare, lasand in urma introducerile si prezentarile, revenim la testul despre care discutam anterior, test ce analizeaza mai toate aspectele compactei Volkswagen.

Distribuie pe Facebook
mai multe