Noua masina de la KIA e nebunie totala. Are 365 CP sub capota si sare de 50.000$ in versiunea full!

Noua masina de la KIA e nebunie totala. Are 365 CP sub capota si sare de 50.000$ in versiunea full!
  • Kia a lansat anul trecut un model cu pana la 365 CP sub capota
  • Stinger concureaza cu Audi A5 Sportback si BMW Seria 4 Gran Coupe
  • Versiunea de top va depasi pragul celor 50.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Uita de Audi A5 Sportback! Care BMW Seria 4 Gran Coupe? Segmentul sportivelor cu cinci portiere are un nou lider. Kia a intrat in joc si ofera, probabil, cel mai interesant model din punct de vedere estetic, tehnic, dar si al raportului pret / oferta.

Satul de atatea Audi-uri si BMW-uri? Cauti ceva diferit, dar in acelasi timp cel putin la fel de atragator? Noul model de la Kia ar putea reprezenta solutia ideala. Costa peste 50.000 de dolari in versiunea full, dar si este genul de automobil care te lasa cu gura cascata.

Vorbim despre Stinger care, in varianta de top, gazduieste in compartimentul motor o unitate V6 twin-turbo de 3.3 litri si 365 CP. O cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune spate sunt oferite in standard, insa clientii pot opta - contracost - pentru tehnologia AWD.

Indiferent de configuratie, sportiva sud-coreeana cu cinci portiere reuseste sa accelereze de la 0 la 100 km/h in mai putin de cinci secunde. Viteza maxima este de 270 km/h, cu 20 km/h peste concurenta germana limitata electronic de ingineri la pragul celor 250 km/h.

Desigur, performantele nu sunt singura veste buna in cazul modelului Stinger. In acelasi timp, noul automobil de la Kia ofera un design extrem de atragator la exterior, cu spoilere fata si spate agresiv stilizate, praguri laterale proeminente ori jante de dimensiuni generoase.

La interior, clientii vor descoperi piele Nappa, scaune ventilate sau instalatie audio cu 15 difuzoare. Nu lipsesc din meniu nici sistemele de siguranta de ultima ora, precum pilotul automat adaptiv, franarea autonoma de urgenta ori avertizarea la parasirea benzii de mers.

Pe scurt, sportiva sud-coreeana cu cinci portiere se anunta un real succes, iar primele impresii de la volan sunt cele mai pozitive.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 30 Ianuarie 2018