Noul A8 si-a facut praf rivalii de moarte: "Cand vine vorba de confort, lux si tehnologie conduce detasat!"

Noul A8 si-a facut praf rivalii de moarte: "Cand vine vorba de confort, lux si tehnologie conduce detasat!"
  • Noul A8 si-a devansat rivalii in acest test
  • Este disponibil si in Romania
  • Intrarea in gama se face cu un motor diesel de 3.0 litri
Distribuie pe Facebook

Audi-ul A8 de ultima generatie este cea mai buna limuzina premium a momentului, invingandu-si rivalii de moarte de la Mercedes si BMW. Cel putin asta spune clipul video de mai jos, in care cele trei modele germane sunt puse fata in fata.

Segmentul limuzinelor premium are de acum incolo un nou lider, iar acesta este nimeni altul decat Audi-ul A8 de ultima generatie. Lansat in urma cu un an, modelul german a reusit sa-si invinga rivalii de moarte de la Mercedes si BMW la capitolele confort, lux si tehnologie.

Desigur, rezultatul era oarecum previzibil avand in vedere ca A8-ul este si cel mai nou dintre toate. Da, S-Class-ul a primit la randul sau un facelift in 2017, dar acesta nu a adus schimbari majore.

In ceea ce priveste limuzina din Munchen, Seria 7 s-a clasat pe ultimul loc in acest test realizat de publicatia Carwow. Din nou, era de asteptat in contextul in care BMW a lansat acest model in 2015 si pana acum nu a primit un facelift care sa-l aduca in zilele noastre din punct de vedere al tehnologiei, spre exemplu.

Noul Audi A8 poate fi comandat si pe piata din Romania, acolo unde este disponibil alaturi de doua motorizari: 50 TDI si 55 TFSI. Cel dintai dispune de o unitate diesel V6 de 3.0 litri si are un pret de pornire de 91.000 de euro cu TVA inclus.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 3 Septembrie 2018