Poti sa ai si toti banii din lume ca nemtii de la Volkswagen nu iti vor vinde aceasta masina decat daca...

Poti sa ai si toti banii din lume ca nemtii de la Volkswagen nu iti vor vinde aceasta masina decat daca...
  • Poti sa ai si toti banii din lume ca nemtii de la Volkswagen...
  • ... nu iti vor vinde aceasta masina...
  • ... decat daca nu cumva locuiesti in China
Distribuie pe Facebook

... nu cumva locuiesti in China. Este vorba - mai exact, despre Lamando L, o berlina cu alura de fastback si doua displayuri uriase, evident.

Se remarca in special prin linia alungita a plafonului - un element de design specific autoturismelor care concureaza in segmentul fastback-urilor cu o caroserie cu cinci portiere in dotare, insa nici blocurile optice - indiferent ca este vorba despre faruri, indiferent ca subiectul principal de discutie il reprezinta stopurile, accesorizate cu o banda iluminata nu vor trece complet neobservate. Ba dimpotriva, putem spune.

Asamblata pe o versiune modificata a platformei MQB Evo si disponibila, dupa cum precizam inclusiv anterior, doar pe piata din China, aceeasi gama comercializata de nemtii de la Volkswagen sub numele de Lamando L a mai pregatit - la exterior, si o grila frontala supradimensionata, si un spoiler spoiler spate cu detalii cromate care imita o evacuare dubla, lista atractiilor principale cuprinzand si jante aerodinamice.

La interior, departe de privirile insistente ale curiosilor, cumparatorii vor descoperi, printre altele, si doua displayuri uriase - folosite pentru afisarea tuturor comenzilor si informatiilor vitale. Odata trecuti de cealalta parte a portierlor si ajunsi in cabina, pasagerii vor mai putea experimenta, totodata, si o instalatie audio de la Beats, si o tapiterie realizata din piele - partial perforata, lumini ambientale si asa mai departe

Daca vine vorba - in schimb, despre motorizarea de sub capota, ei bine... clientii nu vor avea la dispozitie decat o singura unitate, cu propulsia automobilului prezentat publicului larg sub denumirea de Volkswagen Lamando L fiind asigurata, dupa cate se mentioneaza intr-un comunicat de presa, de un motor turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.4 litri, pe benzina, sinonim cu un total de 150 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 26 Iulie 2022