Primul test video cu noul Mercedes E-Class Cabriolet

Primul test video cu noul Mercedes E-Class Cabriolet
Trecut recent printr-unul dintre cele mai complexe facelift-uri vazute vreodata de industria auto, modelul Mercedes E-Class Cabriolet se bucura de o parte frontala complet redesenata, caracterizata de atractii stilistice precum blocuri optice dintr-o singura bucata, spoiler dramatic stilizat, respectiv grila proeminenta. Iar acesta-i doar inceputul!
Distribuie pe Facebook

De asemenea, versiunea imbunatatita a automobilului decapotat din Stuttgart se mai poate lauda cu numeroase modificari si la nivelul partii din spate, blocurile optice redesenate si spoilerul restilizat si echipat cu difuzor de aer fiind dintre cele mai evidente. In ceea ce priveste interiorul, avem de mentionat atat 'noul' design al plansei de bord, cat si 'noua' pozitie a schimbatorului de viteze.

Referitor la gama de motorizari, noul Mercedes E-Class Cabriolet este disponibil in compania a nu mai putin de noua propulsoare, toate echipate cu tehnologia ECO start/stop, impartite astfel: sase pe benzina, cu puteri cuprinse intre 184 si 408 CP, si trei pe motorina, cu puteri cuprinse intre 170 si 265 CP.

Sunt insa indeajuns aceste detalii pentru a transforma ultimul Mercedes E-Class Cabriolet intr-un best-seller? Ei bine, acest lucru ramane de vazut. Pana atunci insa, iata care este parerea celor de la AutoExpress cu privire la versiunea imbunatatita a automobilului decapotat din Stuttgart:

Distribuie pe Facebook
mai multe