Producatorul spune ca face suta in 4.3 secunde, insa masuratorile arata altceva. VIDEO ca sa te convingi si singur

Producatorul spune ca face suta in 4.3 secunde, insa masuratorile arata altceva. VIDEO ca sa te convingi si singur
  • Producatorul spune ca face suta in 4.3 secunde, insa masuratorile arata altceva
  • Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului urca pana la... ei bine, 270 de kilometri pe ora
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului urca pana la... ei bine, 270 de kilometri pe ora.

Lansat pe piata in 2014 si trecut deja printr-un facelift, primul Macan din istoria Porsche se vinde zilele acestea in nenumarate variante si configuratii. Oferita in compania indicativului Turbo, versiunea de top a gamei mizeaza pe un benzinar V6 twin-turbo, de 2.9 litri si aproximativ 440 de cai putere, conform fisei cu specificatii tehnice.

Meniul prezent in cazul de fata continua cu un cuplu maxim de 550 Nm, de livrarea valorilor mentionate anterior catre ambele punti ocupandu-se o cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj.

Asa se face ca timpul necesar bifarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu depaseste patru secunde si jumatate (4.3 secunde pentru exemplarele echipate cu pachetul Sport Chrono disponibil in mod optional, contracost), pe cand viteza de top se ridica... ei bine, la 270 km/h. Daca mai era cumva nevoie de o asemenea precizare.

Din punct de vedere estetic, noul Porsche Macan Turbo se remarca numaidecat prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, acompaniate de o evacuare cvadrupla si jante din aliaj cu diametrul de 20 de inch.

Volanul multifunctional cu design in trei spite - care ofera inclusiv padele pentru schimbarea treptelor de viteza, dar si scaunele cu suport lateral marit, accentele de Alcantara ori ornamentele din fibra de cabon (in functie de optiunile bifate) se numara printre principalele atractii ale cabinei. Alaturi de multiple dotari de ultima ora.

In Romania, preturile pornesc de la putin peste 94.537 de euro, clientii aflati in cautarea unei variante mai accesibile, dar cu performante respectabile avand la dispozitie versiunea GTS cu 380 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 31 Iulie 2020