S-a stricat chiar in fata camerei de filmat. Momentul in care sistemele de siguranta au incetat sa mai functioneze

S-a stricat chiar in fata camerei de filmat. Momentul in care sistemele de siguranta au incetat sa mai functioneze
  • S-a stricat chiar in fata camerei de filmat
  • Momentul in care sistemele au incetat sa mai functioneze
Distribuie pe Facebook

Tehnologia moderna vine cu anumite riscuri la pachet: sistemele de siguranta activa pot inceta in orice moment sa mai functioneze corect.

Prezentata publicului larg la inceputul toamnei trecuta, in cadrul celebrului Salon Auto International de la Frankfurt, prima masina electrica pe care Volkswagen o construieste pe o platforma dedicata continua sa aiba pacatele sale. Iar acum nici macar nu facem referire la acele sisteme deja platite de clienti, dar momentan nefunctionale.

Scoasa zilele acestea in teste de jurnalistii publicatiei Carwow din Marea Britanie, compacta comercializata de nemti sub denumirea de ID.3 a reusit sa se faca de ras.

VW ID.3

VW ID.3

VW ID.3

Cauza? O parte dintre sistemele de siguranta activa, printre care si pilotul automat adaptiv sau asistentul pentru mentinerea benzii, au incetat sa mai functioneze in timpul rularii. O problema similara a fost consemnata si la nivelul luminii interioare ce lucreaza alaturi de navigatie pentru a atentiona soferul cu privire la un potential viraj de bifat.

De asemenea, aceiasi jurnalisti ai publicatiei Carwow au mai descoperit si ca prima masina electrica asamblata de compania Volkswagen pe o platforma dedicata...

... nu este chiar cea mai avansata atunci cand vine vorba despre comenzile vocale - ba dimpotriva. Intr-un final, primul ID.3 din istorie a primit cateva critici si pentru calitatea materialelor de la interior, respectiv comenzile de pe volan, insa nu chiar totul functioneaza incorect sau nu se ridica la nivelul asteptarilor, dupa cum vedem in urmatorul video.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze VW ID.3
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 12 Octombrie 2020