Singurul lucru pe care il au in comun este plafonul retractabil. LINIUTA neortodoxa cu MX-5, Seria 8, Mustang si 911

Singurul lucru pe care il au in comun este plafonul retractabil. LINIUTA neortodoxa cu MX-5, Seria 8, Mustang si 911
  • MX-5 este cea mai accesibila
  • Mustang-ul este echipat cu motorul de 2.3 litri turbo
  • Seria 8 Cabriolet este un M850i cu V8 twin-turbo
Distribuie pe Facebook

Italienii de la Quattroruote au aliniat la start patru decapotabile: Mazda MX-5, BMW Seria 8, Ford Mustang si Porsche 911.

Masinile decapotabile sunt o "specie" aparte de automobile, asta pentru ca nu iti cumperi niciodata o masina cu plafon retractabil pentru cat este de practica. O decapotabila este strict pentru placerea de a conduce cu cerul liber deasupra capului si cu vantul in plete.

Piata este destul de generoasa cu amatorii de senzatii tari. Daca vrei o decapotabila accesibila, distractiva si foarte manevrabila, Mazda MX-5 este fara indoiala una dintre cele mai bune variante.

Nici Ford-ul Mustang nu este mai prejos, mai ales ca acest model atat de reprezentativ pentru industria auto americana poate fi comandat si alaturi de un propulsor de 2.3 litri mai prietenos cu buzunarul.

In partea superioara a gamei avem modele precum noul BMW Seria 8 Cabriolet sau Porsche 911 Carrera S.

Este adevarat ca am insirat patru modele care teoretic nu au ce cauta impreuna intr-un top, dar pe care italienii de la Quattroruote le-au aliniat la start pentru o cursa de acceleratie. Cum s-au descurcat si cine a trecut prima linia de sosire, afli din clipul video de mai jos.

Distribuie pe Facebook
mai multe