Stie in off-road dar cu manevrabilitatea pe asfalt sta cam prost. TESTUL ELANULUI cu noul JIMNY

Stie in off-road dar cu manevrabilitatea pe asfalt sta cam prost. TESTUL ELANULUI cu noul JIMNY
  • Noul Jimny nu s-a descurcat prea bine la testul elanului
  • Modelul japonez a lovit conurile la 76 de km/h
  • A reusit intr-un final la o viteza de 68 km/h
Distribuie pe Facebook

A venit randul noului Suzuki Jimny sa fie supus celebrului test al elanului. Off-road-erul de mici dimensiuni a dovedit de multe ori ca este foarte capabil pe teren accidentat, dar cum o sta cu manevrabilitatea pe asfalt?

Testul elanului recreeaza o situatie des intalnita in conditii reale de trafic: evitarea unui obstacol care apare dintr-o data pe calea de rulare. Unele masini il trec cu brio, unele mai cu indulgenta, iar unele nu reusesc nicicum sa evite conurile.

SUV-urile sunt de obicei masinile cu rezultate mediocre, unul dintre motive fiind garda inalta la sol. Noul Suzuki Jimny este off-roader care si-a demonstrat de multe ori abilitatile pe teren accidentat, insa pe asfalt, in cazul evitarii unui obstacol...ei bine, nu se descurca asa de bine.

Cei de la km77.com realizeaza acest test al elanului, pe care masinile testate ar trebui sa-l treaca fara nicio problema la o viteza minima de 77 km/h. Jimny a fost la 1 km/h distanta de acest obiectiv, dar nici la 76 km/h nu a reusit sa se inscrie corect pe trasa si sa evite conurile.

Acelasi lucru s-a intamplat si la 71 de km/h. De-abia la 68 de km/h, modelul japonez a reusit intr-un final sa evite toate conurile si sa duca la bun sfarsit manevra.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 25 Februarie 2019