Test Drive Dacia Duster 1.3l TCe 150 EDC 4×2 SL Urban by Turatii.ro

Test Drive Dacia Duster 1.3l TCe 150 EDC 4×2 SL Urban by Turatii.ro
  • Dacia Duster, cutie automata cu tractiune fata
  • O trotineta electrica cadou pentru editia Urban
  • Motorul este pe benzina 1.3 litri turbo
Distribuie pe Facebook

Facelift Dacia Duster? Sau e un model complet nou, cum pare din reclame? Adevarul nu e chiar pe la mijloc, sunt diferente sensibile fata de vechiul model, dar si adunate, parca nu fac din acest facelift chiar un model caruia sa ii zici nou. Totusi, senzatiile oferite de masina sunt, din multe puncte de vedere, altele…

In primul rand, estetic e usor diferit, fin si totodata, in stilul binecunoscut la Golf sau Passat, nu ne indepartam de la o linie generala care a fost succes pe toata linia, asadar nu avem modificari de substanta, ci doar usor creion pe la faruri, stopuri, grila, semnatura luminoasa.

La fel, motorizarile, sunt cumva tot pe acolo, dar cu diferente, un fel de combinatie de elemente cunoscute, nu e rau, dar putea fi mai bine. In 2021 totusi asteptam cu interes un 4×4 cu cutie automata, si la Dacia, indiferent ca vorbim de un hibrid, sau de un sistem conventional, e pacat, piata nu vrea doar Android Auto wireless, si un pret rezonabil, ci si o aducere la zi pe partea tehnica.

Din fericire am testat varianta de top, 1.3l TCe cu EDC, evident 4×2, un vehicul a carui polivalenta nu poate fi pusa la indoiala. Rapid, decent, relativ economic, mult mai antifonat ca vechile modele, pare mai proaspat ca oricand dar atentie, Dacia, concurenta nu doarme! Cand pentru 2-3000 de euro in plus poti opta pentru 4×4 cu cutie automata si pachet de siguranta superior, Duster ramane valabil doar pentru pasionatii brandului.

Ah, inca ceva… Cine a hotarat sa nu se puna noua sigla Dacia pe Duster, mai lucreaza in cadrul companiei? Daca da, nu merita sa mearga nici cu trotineta asta oferita cu seria limitata Urban..

Citeste mai multe pe www.Turatii.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 9 Decembrie 2021