Test Drive in Romania cu Ferrari FF: super-masina cu 4 locuri, ideala pentru toata familia

Test Drive in Romania cu Ferrari FF: super-masina cu 4 locuri, ideala pentru toata familia
  • Masina are motor V12 de 660 cp
  • Are tractiune 4x4
  • Cutia este una automata cu padele la volan
Distribuie pe Facebook

Soferul a testat un Ferrari FF pe strazile din Romania. Este vorba de un Ferrari atipic, cu motor in fata, 4 locuri si tractiune integrala. Evident, cu un motor puternic si o sigla care spune tot.

Soferul a mai condus o masina speciala in Romania. E vorba de un GT produs de Ferrari, numit FF. O masina cu motor V12 de 660 cp, capabila sa atinga 340 km/h si sa prinda 100 km/h in putin peste 3 secunde. Dar, spre deosebire de alte Ferrari-uri super-sportive, acesta are motorul in fata, nu pozitionat central, are 4 locuri in loc de 2 si are tractiune integrala.

De fapt, pozitia motorului se pare ca este una fata-centrala, adica pus cumva in spatele puntii, pentru un plus de stabilitate. Insa aceste lucruri conteaza prea putin, deoarece masina este un Ferrari veritabil. Cu al sau motor de 6.3 litri, FF este genul acela de masina la care viseaza toata lumea, mai ales atunci cand ii auzit sunetul facut de evacuare.

Soferul a condus o asemenea minunatie si ne spune parerea lui despre masina. Am fi fost curiosi cum se simte masina de pe locurile din spate, dar si cum ar fi o calatorie prin jurul Europei la bordul sau. Probabil, cu foarte multe opriri la benzinariile de peste tot.

Ne-am trezit si nu ne mai ramane decat sa ne uitam la clip. Eventual, sa strangem si banii necesari pentru a avea o asemenea masina. Care nu costa deloc putin: cam 300.000 de dolari. Acum, preturile au ramas destul de apropiate de pretul initial, chiar daca masina nu se mai fabrica de 3 ani. Insa cele 2291 de unitati produse isi pastreaza valoarea si sunt si acum extrem de apreciate de iubitori si colectionari de pretutindeni.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 4 Martie 2019