Testul care iti arata ca noul BMW M8 joaca in alta liga: "M8-ul asta DISTRUGE un Ferrari!"

Testul care iti arata ca noul BMW M8 joaca in alta liga: "M8-ul asta DISTRUGE un Ferrari!"
  • In versiunea Competition are 625 CP
  • A batut un GT-R si un GTC4 Lusso
Distribuie pe Facebook

Cei de la Carwow au organizat o cursa de acceleratie unde protagonisti au fost noul BMW M8 Competition, un Ferrari GTC4 Lusso si celebrul Godzilla, sau Nissan GT-R R35 pe intelesul tuturor.

Cand a fost lansat, in urma cu 13 ani, Nissan GT-R era (poate) cea mai dorita masina de performanta din lume. Inca de la inceput, sportiva japoneza a pus la treaba motorul V6 twin-turbo, tractiunea integrala si launch control-ul special gandit pentru o plecare ca din pusca, si a batut tot ce a prins. Ferrari, Lamborghini, niciuna nu statea langa urmasul lui Godzilla.

Insa anii au trecut, super masinile au evoluat...si din pacate GT-R-ul a ramas la fel, ajungand un dinozaur la propriu. Performantele sunt inca acolo doar ca, intelegi tu.

BMW M8 Competition face parte din noua generatie de bolizi. Cu un motor V8 twin-turbo de 4.4 litri sub capota, tractiune integrala si 625 CP, modelul bavarez face suta in doar 3.2 secunde. Fara vreun compromis in ceea ce priveste rafinamentul si luxul.

Intr-o cursa de acceleratie, pusa la cale de Carwow, noul M8 Competition a cam maturat pe jos cu celebrul GT-R. Si asta nu este tot. A facut acelasi lucru, in acelasi timp, si cu un Ferrari GTC4 Lusso.

Da play clipului video de mai jos si urmareste cursa.

Distribuie pe Facebook
mai multe