Un fel de Golf GTI, dar cu 300 de cai sub capota. Fa cunostinta cu hot-hatch-ul suprem de la SEAT!

Un fel de Golf GTI, dar cu 300 de cai sub capota. Fa cunostinta cu hot-hatch-ul suprem de la SEAT!
  • Un fel de Golf GTI, dar cu 300 de cai sub capota
  • Fa cunostinta cu hot-hatch-ul suprem de la SEAT!
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la putin peste 41.900 de euro - conform configuratorului oficial.

Prezentat publicului larg in urma cu aproape un an si jumatate, cel mai recent SEAT Leon din istorie se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia cumparatorilor se numara si o varianta de inalta performanta Cupra Leon, oferit in compania unui motor de doi litri si 300 de cai.

Disponibil la vanzare si pe piata din Romania, la preturi incepand de la ~41.944 de euro, respectivul hot-hatch dispune in standard de o transmisie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj - astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 5.7 secunde.

Meniul specific actualului Cupra Leon continua cu un sistem de tractiune fata, plus o viteza maxima limitata la 250 de kilometri pe ora. Farurile Full-LED, instalatia de climatizare cu reglare a temperaturii pe trei zone, instrumentele de bord digitale si display-ul central cu diagonala de 25.4 centimetri sunt, de asemenea, standard.

In plan vizual, jantele din aliaj cu diametrul de 19 inch, spoilerele agresiv stilizate si scaunele cu suport lateral marit - la care se adauga atat o evacuare sport, cat si un volan multifunctional cu parte inferioara plata si chiar padele pentru schimbarea vitezelor, se numara printre marile atractii.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 20 Mai 2021