VW spune ca face suta in 5.8 secunde, insa masuratorile arata altceva. Cat de rapid este, de fapt, noul Passat de 272 CP

VW spune ca face suta in 5.8 secunde, insa masuratorile arata altceva. Cat de rapid este, de fapt, noul Passat de 272 CP
  • Actualul Passat a primit, de curand, un binemeritat facelfit
  • Volkswagen vinde si o versiune cu motor 2.0 turbo de 272 CP
  • Automobilul companiei germane ofera inclusiv tractiune integrala
Distribuie pe Facebook

Pentru o doza extra de performanta, automobilul companiei germane a primit inclusiv un sistem de tractiune integrala si o cutie automata cu dublu ambreiaj.

Trecut de curand printr-un binemeritat facelift, actualul Volkswagen Passat se vinde zilele acestea in mai multe variante de motorizare. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara si un benzinar 2.0 turbo cu 272 CP sub capota - care, cel putin pe piata din Romania, porneste de la aproape 38.000 de euro, potrivit configuratorului oficial.

Echipat in standard atat cu o cutie automata cu dublu ambreiaj, cat si cu un sistem de tractiune integrala, automobilul companiei germane are nevoie de doar 5.8 secunde pentru a accelera de la 0 la 96 km/h, daca este sa ne luam dupa ce scrie in brosura oficiala.

Nu de alta dar, cel putin in realitate, situatia sta cu totul si cu totul diferit. Scos recent in teste de jurnalistii publicatiei britanice Carwow, noul Volkswagen Passat Facelift - in versiunea cu cinci portiere si motor 2.0 turbo cu 272 CP sub capota, a reusit sa indeplineasca misiunea respectiva mult mai repede, intr-un timp de numai 5.2 secunde.

Ca de fiecare data, nu este nevoie sa ne crezi pe cuvant: te poti convinge si singur de acceleratia fulminanta a automobilului companiei germane urmarind materialul video de mai jos, care surprinde si alte aspecte pozitive, dar si unele elemente nu intocmai placute.

Distribuie pe Facebook
mai multe