10 piese auto pe care am vrea sa le primim cadou de Craciun

10 piese auto pe care am vrea sa le primim cadou de Craciun
Paionatii de masini, dar si acei soferi care isi iubesc masina si au grija de ea, se bucura foarte tare atunci cand arunca banii pe accesorii si piese dedicate automobilului. Am ales 10 piese auto care ar face un cadou superb de Craciun pentru asemenea persoane.
Distribuie pe Facebook

Jante

Cui nu i-ar placea sa gaseasca sub brad un set de jante din aliaj, mai mari ca cele de pe masina? Este un cadou cam scump, dar poate ca ii vei da un forward acestui articol sotiei si se va simti. Stie ce masina ai, stie ce jante iti trebuie, cu ce prindere, mai ramane sa le aleaga. Merg si alea second-hand, nu e problema, atata timp cat sunt mai mari decat cele deja existente. Niste jante frumoase schimba aspectul masinii cel mai mult, de zici ca e alta masina.

piese de Craciun

Faruri

Daca esti femeie si stii ca sotul sau iubitul tau s-a plans vreodata de faruri, stii ce trebuie sa faci. Sa-i cumperi o pereche de faruri cu xenon sau LED care sa inlocuiasca luminile de pe masina. Sunt niste piese auto usor de montat, pe cat de frumoase, pe atat de eficiente. Deoarece masina va avea o vedere mai buna pe timp de noapte, in timp ce soferul va fi extrem de fericit ca a mai pus o dotare premium pe masina sa indragita.

piese de Craciun

Bara M, S, AMG

Orice sofer de masina germana standard viseaza la un uppgrade. Daca nu sunt bani sa treci de la un BMW 323i la M3, macar ceva accesorii M sa fie. Daca nu sunt bani sa treci de la Audi A4, macar o bara fata de S sa-ti iei. De fapt, orice accesoriu al diviziei sportive de la fiecare producator in parte este un cadou perfect pentru acel sofer care nu are asa ceva. Nu e ca si cum ii cumperi un body-kit de tuning, ci aduci un plus de infrumusetare masinii cu accesorii originale.

piese de Craciun

Volan

Cam acelasi lucru ca la accesoriile sportive exterioare se intampla si cu volanul. Unul care conduce Audi A4 simplu, tare si-ar dori un volan cu sigla S. Macar asa, sa se laude prietenilor cand se intalnesc, ca doar nu-i da niste cai in plus. Volanul oricum este o piesa care poate fi usor imbunatatita. Poti sa-i faci cadou omului fie un volan nou sau din dezmembrari, dar mai frumos si sportiv, fie ii faci cadou o imbracare noua in piele sau Alcantara.

piese de Craciun

Scaune

Cand ai o masina cu tapiterie textila, sigur oftezi si te gandesti la una de piele. Sau, cand ai niste scaune anoste, ca de autobuz, parca ai vrea unele sport, cu sustinere laterala. De exemplu, posesorii de BMW-uri si-ar vinde si soacra pentru o pereche de scaune sport de tip Vader care sa le inlocuiasca pe cele originale. Asadar, daca iti iubesti sotul pasionat de masini, cauti pe net, in tara sau strainatate, ca sa-i gasesti omului un interior de piele sau niste scaune sport.

piese de Craciun

Toba

Pasionatii de tuning si performante isi doresc cu siguranta si ceva bun pe partea de evacuare. Asa ca ii poti lua iubitului o evacuare sport care sa faca masina si mai aratoasa si sa scoata si un sunet mai frumos. Sau, daca vrea doar aspect, ii poti lua niste capete de toba din carbon, facute de Akrapovic eventual. Sau, cel mai bine, ii dai banii sa-si monteze singur evacuarea, ca exista riscul sa-i iei o toba care se va auzi ca o trompeta...

piese de Craciun

Anvelope

Pentru ca iarna coincide cu ziua de Craciun, ii poti face cadou persoanei iubite sau indragite un set de anvelope de iarna. Este un cadou cam scump, ce-i drept, dar foarte apreciat si folositor. Trebuie doar sa te asiguri ca vei cumpara dimensiunea potrivita, dar si ca destinatarul are nevoie de acele pneuri. Daca tocmai si-a luat anvelope noi de iarna, atunci ii poti pune sub brad un set de cauciucuri noi de vara. Indiferent, se va bucura cu siguranta.

piese de Craciun

Ulei

Chiar daca nu iti vine sa crezi, exista multi pasionati de ulei. Adica oameni care se uda ca o domnisoara cand ajung la raionul cu lubrifianti auto. Sunt genul acela de persoane mult prea pasionate de propria masina, careia ii schimba uleiul la fiecare 5000 de kilometri. Daca stii pe cineva de genul asta si vrei sa-i faci un cadou, e simplu: ii cumperi un ulei full-sintetic, bidon de 5 litri, pentru masina pe care o are, benzina sau diesel. Nu ai cum sa dai gres.

piese de Craciun

Stopuri

Acelasi lucru ca si la faruri. Poti face cadou o pereche de stopuri, daca omul e pasionat de tuning, styling. Insa la stopuri nu e vorba de performante mai bune, chiar daca poti gasi niste stopuri cu LED in locul becurilor clasice. Aici e mai degraba cazul de a schimba stopurile originale cu unele de tuning, care sa modifice aspectul vehicului. Din fericire, gasesti stopuri de styling de orice fel si pentru orice marca, inclusiv de Dacii.

piese de Craciun

Navigatie

O alta piesa auto este sistemul de navigatie. Sau, mai bine zis, toata instalatia de multimedia. Pentru ca majoritatea soferilor au masini cu dotari ceva mai simple, iar aici intra si un radio clasic cu MP3, eventual si mufa USB. Dar exista pe piata sisteme multimedia cu navigatie si ecran mare dedicate, chiar si originale, care se monteaza usor in locul din consola centrala. Daca vrei sa-i faci mai usoara viata iubitului, afla ce masina are si cauta-i o navigatie originala. Dar ai grija sa o cumperi cu toate accesoriile, ca s-ar putea altfel sa nu o poata folosi.

Pe www.PieseAuto.ro gasesti cadouri sub forma de piese si accesorii pentru orice pasionat.

piese de Craciun

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze piese de Craciun
mai multe