Angajari la Renault Technologie Roumanie

Angajari la Renault Technologie Roumanie
Centrul Renault Tehnologie Roumanie cauta in aceasta perioada persoane potrivite pentru posturile de pilot Dezvoltare Electronica Electrotehnica, specialist sisteme electronice, inginer Calcul Structuri si specialist Simulare Numerica Electricitate / Electronica / Electrotehnica / Automatica.
Distribuie pe Facebook
In cazul jobului de pilot Dezvoltare Electronica Electrotehnica, candidatul ideal trebuie sa fie un inginer cu experienta in Informatica Industriala, Automatizari, Dezvoltare Electronica sau Microelectronia. De asemenea, se cer cunostinte de engleza si/sau franceza.
Postul de specialist sisteme electronice este disponibil in Bucuresti. Iata cateva dintre cerinte: cunostinte despre compenente electronice active si pasive, parametrii specifici ai acestora, producatorii de componente.
Cei care aplica pentru postul inginer Calcul Structuri trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: studii superioare tehnice (Inginerie Mecanica, TCM, Aeronave, AR, IMST, FILS), experienta de minimum doi ani in calcul cu element finit, cunostinte de limba engleza sau franceza.
Distribuie pe Facebook
mai multe