Au tras lozul castigator. Italienii de la Lamborghini asaltati cu comenzi pentru noul super-SUV Urus

Au tras lozul castigator. Italienii de la Lamborghini asaltati cu comenzi pentru noul super-SUV Urus
  • Lamborghini uimit de comenzile primite pentru Urus
  • 70% dintre clienti sunt noi
  • SUV-ul se bucura de un succes neasteptat in India si Rusia
Distribuie pe Facebook

Constructorul italian de automobile recunoaste ca noul Urus este un succes. Numarul ridicat de comenzi a intrecut toate asteptarile, iar partea buna este 70% dintre clienti sunt noi pentru brand-ul din Sant'Agata Bolognese.

Dupa o perioada lunga de asteptare, presarata cu o multime de imagini spion si nenumarate zvonuri, Lamborghini a lansat la finalul anului trecut SUV-ul Urus. Pe langa o infatisare demna de un produs al brand-ului italian, acesta propune si un pachet tehnic care face de rusine multe supercar-uri.

Lamborghini Urus

Asta pentru ca Urus ascunde sub capota un propulsor V8 biturbo de 4.0 litri care dezvolta 650 de cai putere la 6.000 de rotatii pe minut si 850 Nm cuplu intre 2.250 si 4.500 rpm. Toate acestea se traduc printr-o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in doar 3.6 secunde si o viteza maxima de 305 km/h.

Lamborghini Urus

Atrasi de toate aceste cifre, clientii nu au intarziat sa apara, iar numarul lor i-a surprins chiar si pe oficialii Lamborghini. "Ne asteptam la un feedback pozitiv din partea clientilor, dar nu la nivelul pe care il primim acum. Reactia din partea clientilor este cu adevarat fantastica," sustine CEO-ul Stefano Domenicali.

Lamborghini Urus

Partea cea mai buna este ca 70% dintre clienti nu au mai avut niciodata un model Lamborghini, iar proportia femeilor care vor cu orice pret un Urus este de asemenea ridicata. In plus, brand-ul din Sant'Agata Bolognese a primit foarte multe comenzi din tari precum Rusia si India, acolo unde supercarurile Aventador si Huracan nu s-au bucurat niciodata de succes din cauza drumurilor nu tocmai bune.

Lamborghini Urus

Toata aceasta popularitate si mai ales cresterea productiei ar putea fi daunatoare pentru exclusivitatea Lamborghini, insa Domenicali nu-si face vreo grija ca aceasta caracteristica ar putea fi afectata.

Lamborghini Urus

"Cresterea trebuie realizata in mod corect. La finalul lui 2019 va trebui sa oprim cresterea pentru a ne asigura ca avem valoarea exclusivitatii necesara pentru a continua sa fim profitabili si pentru ca brandul sa fie perceput asa cum dorim," a explicat el.

Lamborghini Urus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Lamborghini Urus
mai multe