Au vandut o singura masina toata luna! Chiar si asa, pot spune ca le-a mers bine

Au vandut o singura masina toata luna! Chiar si asa, pot spune ca le-a mers bine
  • Chevrolet a vandut luna trecuta, in UK, doar o singura masina
  • Americanii au avut perioade si cu zero automobile livrate
  • Compania s-a retras oficial de pe piata europeana in anul 2015
Distribuie pe Facebook

O mare companie auto din Statele Unite ale Americii a reusit vanda in luna ianuarie, pe piata din Marea Britanie, un singur automobil. Deloc rau daca tinem cont au existat perioade chiar si cu vanzari zero.

Ianuarie 2018 a fost o luna proasta pentru industria auto, vanzarile in Marea Britanie totalizand 163.615 de unitati noi - de la 174.564 in aceeasi perioada a anului trecut.

Nu ne afecteaza in niciun fel, asa ca acest material nu ar trebui sa existe in mod normal. Dar arunci o privire pe rezultate si apoi dai peste un detaliu... extrem de interesant.

O mare companie auto a reusit performanta de a comercializa in ianuarie 2018 un singur exemplar. Acea companie auto se numeste Chevrolet, in cazul in care intrebai cumva.

Acum toata lumea stie ca Chevrolet s-a retras din Europa in urma cu mai multi ani, insa trebuie precizat ca exista dealeri care importa legale modele precum Camaro si Corvette.

Pentru moment ramane un mister carei familii ii apartine singura masina comercializata de producatorul american pe piata din Marea Britanie, pe parcursul lunii anterioare.

Stim, in schimb, ca acesta a inregistrat in trecut performante si mai proaste, daca se poate asa ceva. De exemplu, in octombrie 2017, Chevrolet nu a vandut... absolut nimic.

Compania din Detroit s-a descurcat mult mai bine la ea acasa: in ianuarie 2018, comenzile clientilor din SUA au totalizat 141.947 de unitati, in crestere fata de ianuarie 2017.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 7 Februarie 2018