Bridgestone lanseaza pagina oficiala de Facebook si in Romania

Bridgestone lanseaza pagina oficiala de Facebook si in Romania
  • Bridgestone, lider mondial in productia de pneuri
  • Alte 10 tari europene au lansat site-uri oficiale FB
  • Bridgestone Blizzak, noua anvelopa de iarna performanta
Distribuie pe Facebook

Bridgestone, liderul la nivel mondial in productia de anvelope şi produse din cauciuc, a lansat o noua pagina oficiala de Facebook, dedicata cresterii prezentei brandului pe piata din Romania, prin deschiderea dialogului cu fanii si transmiterea celor mai relevante informatii ale companiei pentru piata locala.

Incepand din aceasta luna, conducatorii auto romani pot accesa pagina de Facebook https://www.facebook.com/Bridgestone.Romania pentru a afla cele mai noi informatii despre liderul mondial in productia de anvelope si alte produse din cauciuc.

Fanii paginii vor avea acces la continut video exclusiv Bridgestone, lansari de produse inovative si evenimente ale industriei, precum si competitii, sugestii si sfaturi de la experti de renume mondial.

„Era digitala este tot mai proeminenta si asta se reflecta si în initiativele de marketing ale Bridgestone, ca o combinatie de activitati traditionale si digitale. Am observat din experienta noastra pe piata locala ca social media devine un canal eficient de comunicare cu clientii, motiv pentru care ne-am dorit sa îi tinem informati si sa le fie usor sa intre în dialog cu noi prin Facebook” a declarat Daniela Martinez, PR&Communication Manager, Bridgestone South Region.

Bridgestone isi doreste sa consolideze prezenta solida in Romania si sa recompenseze clietii loiali ai brandului, precum si sa atraga noi fani, prin oferirea unui continut premium care sa se potriveasca stilului de viata al consumatorului roman si nevoilor sale.

Pagina de Facebook Bridgestone Romania se alatura altor 10 pagini europene de Facebook ale brandului din tari precum Marea Britanie, Italia, Germania, Spania, Franta, Polonia, Portugalia, Irlanda, Danemarca si Suedia.

Am testat si noi anvelope de performanta pe circuit la bordul unor BMW-uri M4.

Distribuie pe Facebook
mai multe