Circuitul Nurburgring a fost scos la vanzare

Circuitul Nurburgring a fost scos la vanzare
Circuitul Nurburgring a fost scos la vanzare pentru suma de 125 de milioane de euro, a declarat Jens Lieser, lichidator aprobat al statului german.
Distribuie pe Facebook

Acesta a confirmat recent zvonurile aparute anterior in presa in privinta vanzarii si a precizat ca se cauta un cumparator pentru complexul Nurburgring, care include si renumitul circuit de curse Nordschleife.

Imediat dupa acest anunt, au inceput si proteste ale iubitorilor de Formula 1, care au lansat un apel pe reteaua de socializare Facebook (proiect numit Save the Ring) pentru a sensibiliza autoritatile in privinta vanzarii.

"Marti, 19 martie "Da pentru Nurburgring" parada si protestul se va indrepta de la Nurburg la Mainz", este mesajul postat pe Facebook. Potrivit acestei invitatii de pe Facebook, mai mult de 500 de oameni protesteaza deja si mai sunt asteptate alte 4.500 de persoane.

Potrivit lui Mike Frison, unul dintre cei mai importanti reprezetanti ai proiectului Save The Ring, circuitul ar putea fi transformat intr-un complex de parcuri daca va fi cumparat de un investitor strain.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 19 Martie 2013