Doar 499 de norocosi au avut-o la inceput. Uite cat te costa sa detii acum un Ferrari LaFerrari daca nu ai fost printre ei

Doar 499 de norocosi au avut-o la inceput. Uite cat te costa sa detii acum un Ferrari LaFerrari daca nu ai fost printre ei
  • Ferrari-ul LaFerrari a fost produs in 2014
  • Este unul din cele 3 exemplare finisate in nuanta Satin Black
  • Are doar 340 de kilometri la bord
Distribuie pe Facebook

Un Ferrari LaFerrari produs in anul 2014 si finisat in nuanta Satin Black a fost vandut in acest week-end la licitatia organizata de Mecum Auctions pentru un pret fabulos.

LaFerrari este indiscutabil varful de lance al constructorului de la Maranello. Produs in serie limitata, si dezvelit pentru prima data la Salonul Auto de la Geneva din 2013, bijuteria coroanei celor de la Ferrari este, dupa parerea unora, hypercar-ul suprem.

Ferrari LaFerrari

Superba caroserie este pusa in miscare de un agregat hibrid format dintr-un motor termic de 789 de cai putere si de o unitate KERS (Kinetic Energy Recovery Sistem), sistem intalnit pe monoposturile de Formula 1, care ofera un plus de 161 de cai putere, ducand puterea totala la 950 de cai. Masina atinge usor viteza maxima de peste 350 de km/h, si accelereaza de la 0 la 100 de km/h in mai putin de 3 secunde.

Ferrari LaFerrariFerrari LaFerrari

Initial, doar 499 de norocosi au putut sa intre in posesia unui LaFerrari si au trebuit sa scoata din buzunare aproximativ 1.5 milioane de dolari.

Ei bine, asa cum era de asteptat, din cauza cererii enorme si a ofertei limitate, un exemplar al Calutului Cabrat a ajuns in ziua de azi sa coste mult mai mult decat atunci cand era nou. Cu 3.2 milioane de dolari mai mult sa fim mai exacti.

Ferrari LaFerrari

Da, ati vazut bine, nu este cazul sa va apropiati de ecran. Un Ferrari LaFerrari care a parasit portile fabricii din Maranello in 2014, si a parcurs doar 340 de kilometri de atunci, tocmai s-a vandut pentru incredibila suma de 4.7 milioane de dolari.

Ferrari LaFerrariFerrari LaFerrariFerrari LaFerrari

Casa de licitatii Mecum Auctions se astepta initial sa primeasca pe acest exemplar finisat in nuanta Satin Black intre 3.9 si 4.5 milioane de dolari, asa ca suma finala a venit ca o surpriza pentru toata lumea.

Ferrari LaFerrari

Totusi, desi pare, si chiar este, o suma impresionanta, versiunea decapotabila, LaFerrari Aperta s-ar vinde pentru mult mai mult. Unele voci sustin ca un asemenea exemplar a fost vandut recent pentru nu mai putin de 5.7 milioane de dolari.

Ferrari LaFerrari

Dar cifrele nu vor ramane la fel, anunta specialistii, care precizeaza ca pretul pentru versiunea coupe va scadea pana in jurul sumei de 4 milioane, iar pentru Aperta va urca, tocmai din cauza interesului mult mai mare a colectionarilor pentru versiunea decapotabila.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Ferrari LaFerrari
mai multe