Este cea mai vanduta masina sport din Germania. Cum arata ea si cat costa la noi in tara

Este cea mai vanduta masina sport din Germania. Cum arata ea si cat costa la noi in tara
  • Noul Mustang e cea mai vanduta masina sport din Germania
  • Automobilul american a reusit sa ajunga la 6.000 de comenzi
  • Modelul celor de la Ford se descurca extrem de bine si in alte tari
Distribuie pe Facebook

Cu aproximativ 6.000 de exemplare comercializate in ultimele 12 luni, ultima generatie a iconicului Ford Mustang ocupa prima pozitie intr-un top al celor mai vandute autoturisme sport in Germania.

A trecut aproape un an de la momentul lansarii noului Mustang in Europa, ultima generatie a iconicului muscle-car rasplatindu-le cu varf si indesat americanilor de la Ford increderea acordata.

De exemplu, numai in Germania numarul exemplarelor comercializate pana acum se ridica la circa 6.000, respectivul automobil ocupand prima pozitie in topul celor mai vandute autoturisme sport in aceasta tara.

Printre victimele faimosului model in doua usi din Detroit se regaseste si Audi-ul TT, o problema in a tine pasul cu noul Ford Mustang avand inclusiv proaspat lansatele Porsche Boxster si Cayman.

Noul Ford Mustang in versiunea europeanaNoul Ford Mustang in versiunea europeana

Emiratele Arabe Unite, Africa de Sud sau Arabia Saudia sunt alte tari in care ultima generatie a iconicului muscle-car american se poate lauda cu conducerea clasamentului celor mai populare automobile sport.

Faimosul model in doua usi din Detroit o duce extrem de bine si in Marea Britanie, compania de peste Ocean sau reusind sa livreze pana in prezent aproximativ 27.000 de exemplare cu volan pe partea dreapta.

In ceea ce-i priveste pe admiratorii romani ai noului Ford Mustang, ultima generatie a iconicului muscle-car american este disponibila la vanzare pe piata autohtona in schimbul unei sume minime de 37.250 euro.

Noul Ford Mustang in versiunea europeana

Noul Ford Mustang in versiunea europeanaNoul Ford Mustang in versiunea europeana

Versiunea de baza a faimosului model in doua usi din Detroit ofera o motorizare turbo cu patru cilindri in line si capacitate de 2.3 litri, ce livreaza puntii spate - prin intermediul unei manuale, undeva in jurul a 317 cai putere.

Scoate din buzunare alte 5.000 de euro, iar noul Ford Mustang ti se va livra in varianta V8, al carui propulsor aspirat de cinci produce un total de 422 CP. Meniul standard include si in cazul de fata o cutie manuala.

Visezi la o transmisie automata? Deranjul cu pricina te va mai costa si el 2.000 de euro, in timp ce onoarea de a conduce modelul decapotabil te va lasa fara 4.000 de euro. Mai adauga si una sau doua optiuni, iar curand vei depasi 50.000 de euro.

Noul Ford Mustang in versiunea europeana

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (41) Poze Noul Ford Mustang in versiunea europeana
mai multe