Europenii s-au indragostit iremediabil de Dacia Sandero. Inmatricularile au crescut cu 30% in noiembrie

Europenii s-au indragostit iremediabil de Dacia Sandero. Inmatricularile au crescut cu 30% in noiembrie
  • Dacia a inregistrat o crestere a inmatricularilor in noiembrie
  • Cel mai popular model Dacia a fost Sandero
  • Volkswagen Golf a fost cea mai inmatriculata masina
Distribuie pe Facebook

Potrivit celor mai recente date, constructorul de la Mioveni a inregistrat o crestere de 24% a inmatricularilor in Europa in luna noiembrie. De departe cel mai popular model Dacia a fost Sandero, care a fost cumparat de 15.537 de europeni.

Popularitatea Dacia creste din ce in ce mai mult in Europa, dovada stau si cele mai recente date oficiale publicate de Asociatia Europeana a Constructorilor de Automobile. Acestea arata ca brand-ul de la Mioveni a inregistrat o crestere de 24% a inmatricularilor pe Batranul Continent in luna noiembrie.

Dacia Sandero

In ceea ce priveste departajarea pe modele, de departe cel mai popular model Dacia a fost Sandero, care a fost ales de 15.537 de europeni, cu 29,8% mai multi decat in aceeasi luna a anului trecut. Acelasi studiu realizat de compania de analiza Jato Dynamics mai arata ca Duster s-a inmatriculat in 12.911 unitati, in crestere cu 7,5% fata de noiembrie 2016.

Dacia Sandero

Cifrele modelelor romanesti sunt departe insa de cele ale conducatorilor clasamentului general. Pe prima pozitie avem in continuare Volkswagen-ul Golf cu 445.000 de inmatriculari in primele 11 luni ale anului, urmat de Renault Clio cu 299.000 de unitati si de Ford-ul Fiesta care are toate sansele sa incheie anul pe podium cu 238.000 de unitati.

Dacia Sandero

Locul patru este ocupat de cel mai inmatriculat SUV din Europa, Nissan-ul Qashqai, ales de 230.000 de europeni.

In aceeasi perioada de timp, 181.000 de clienti au optat pentru Dacia Sandero si 131.395 pentru Duster, in ciuda faptului ca Dacia a inceput livrarile noii generatii ale SUV-ului de-abia in luna decembrie.

Dacia Sandero

Dacia Sandero

Dacia Sandero

Dacia Sandero

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Dacia Sandero
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 20 Decembrie 2017