Fiat primeste o mana de ajutor din partea Guvernului italian

Fiat primeste o mana de ajutor din partea Guvernului italian
Fiat primeste o mana de ajutor din partea Guvernului italian. Sergio Marchionne, directorul general al Fiat, a avut recent o intalnire de patru ore cu premierul Mario Monti, in urma careia executivul a anuntat ca in urmatoarele saptamani va forma un grup de lucru, principalul scop fiind "imbunatatirea competitivitatii companiei".
Distribuie pe Facebook
"Fiat intentioneaza sa-si reorienteze modelul de afaceri din Italia pentru a facilita exportul de masini, mai ales in afara Europei", se arata in comunicatul comun, publicat dupa incheierea intalnirii.
Odata cu aceasta intalnire, Fiat si-a reiterat intentia de a ramane in Italia, reusind sa-i linisteasca pe liderii sindicali si pe oamenii politici care se temeau ca grupul auto isi va muta productia in alta tara.
"Directorii Fiat si-au exprimat angajamentul de a pastra prezenta industriala a grupului in Italia", spun oficialii guvernamentali, care au adaugat ca Fiat urmeaza sa lucreze la noi modele, pregatindu-se astfel pentru perioada in care Europa va scapa de recesiune.
Distribuie pe Facebook
mai multe