Ford ar putea ramane o amintire, sustine fostul premier Calin Popescu Tariceanu

Ford ar putea ramane o amintire, sustine fostul premier Calin Popescu Tariceanu
Investitia Ford de la Craiova ar putea "ramane o amintire" daca autoritatile romane ii vor penaliza pe americani, fara sa-si indeplineasca obligatiile, este de parere fostul premier Calin Popescu Tariceanu.
Distribuie pe Facebook
Tariceanu a mentionat aici angajamentele asumate de catre Primaria Craiova: drumul expres care sa lege orasul de sistemul de autostrazi al Coridorului 4 pan european, precum si drumul special care sa asigure legatura cu unul dintre porturile de la Dunare.

"Nu este suficient ca primarul Craiovei sa ofere cheia orasului companiei Ford cand vine in Craiova in acel moment, ceea ce este foarte frumos ca atitudine, dar ce facem din ceea ce ne-am angajat? Si aici observ o restanta care pe mine ma pune pe ganduri, pentru ca Romania nu este buricul pamantului. Mai sunt tari in care se pot instala investitorii mari si daca conditiile pe care noi nu suntem in stare sa le oferim le vor oferi altii la un moment dat, asa cum au venit pot sa si inchida cu cheia si sa si plece in alta parte.

Lansez un semnal serios de alarma ca s-a trecut de cateva ori razant pe langa decizii care ar fi putut sa afecteze negativ investitia Ford de la Craiova. Si daca in viitor se va proceda la fel sa nu va mirati intr-o zi ca o sa ramana numai o amintire", a spus Calin Popescu Tariceanu.

Distribuie pe Facebook
mai multe