Guvernul sprijina infrastructura fabricii Ford din Craiova

Guvernul sprijina infrastructura fabricii Ford din Craiova
Finalizarea centurii municipiului Craiova si dezvoltarea legaturii rutiere Craiova-Pitesti sunt principalele obiective urmarite de Guvernul actual al Romaniei, decis sa sprijine imbunatatirea infrastructurii fabricii Ford din Craiova.
Distribuie pe Facebook
Premierul Victor Ponta a anuntat intr-un comunicat de presa ca Guvernul se concentreaza zilele acestea pe gasirea solutiilor de dezvoltare a transportului rutier, feroviar si fluvial pentru infrastructura uzinei Ford Romania, considerata de Executiv o potentiala rampa de lansare pentru economia tarii si pentru comunitatea locala.
Primul Ministru s-a intalnit saptamana aceasta cu vicepresedintele Ford Europa, Wolfgang Schneider si cu presedintele Ford Romania, Jan Gijsen. Oficialul i-a asigurat pe reprezentantii companiei ca se pot bizui pe sprijinul autoritatilor locale si nationale, dar si ca Guvernul cauta parghii care sa dezvolte infrastructura fabricii.
Principalele proiecte in derulare sunt finalizarea centurii municipiului Craiova si dezvoltarea legaturii rutiere intre acesta si Pitesti. Calin Popescu Tariceanu a atras recent atentia asupra faptului ca Ford ar putea ramane doar "o amintire", cata vreme autoritatile romane nu si-au respectat angajamentele de a construi un drum expres catre porturile dunarene pentru exportul masinilor Ford.
Distribuie pe Facebook
mai multe